- Член од
- 21 јули 2026
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 130
Значи и црнците се Бугари?На крајот на краиштата, според науката, сите ние потекнуваме од Африка.
Прегледај го приврзокот 483683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи и црнците се Бугари?На крајот на краиштата, според науката, сите ние потекнуваме од Африка.
Прегледај го приврзокот 483683
Тоа Адам и Ева се Бугари, ти за црнците прашуваш. Секако дека се Бугари!Значи и црнците се Бугари?
Ова се твои лични теории. Веројатно ги делат и некои луѓе кои не се сосема во ред. Секој има право да биде луд и да сонува за што сака, сè додека тоа не им штети на другите.Тоа Адам и Ева се Бугари, ти за црнците прашуваш. Секако дека се Бугари!
Не за џабе сајтот за курвање им се вика адам и ева. Рубрика Адам трси Адам.Тоа Адам и Ева се Бугари, ти за црнците прашуваш. Секако дека се Бугари!
Да, дека ви нема спас.Благодарам. Ова го потврдува она што го кажав погоре.

И јас можам да седнам зад лажен профил на социјална мрежа и да пишам куп глопости кои потоа ќе ги пласирам како факт. Или едноставно да наложам на AI да го направи тоа. Ама тоа е ептен бугарски начин. Под секое човечко ниво е. Јас споделив сајт, ваш, со .bg домејн, ако сакаш и линкот можам да ти го дадам.Имате цела раса „Македоноиди“ прикажани во документарец на вашата државна телевизија. Тука признавам дека немате конкуренција.
Прегледај го приврзокот 483687

Еве ти го AI-то:И јас можам да седнам зад лажен профил на социјална мрежа и да пишам куп глопости кои потоа ќе ги пласирам како факт. Или едноставно да наложам на AI да го направи тоа. Ама тоа е ептен бугарски начин. Под секое човечко ниво е. Јас споделив сајт, ваш, со .bg домејн, ако сакаш и линкот можам да ти го дадам.![]()
Хахахахахахаха, и на сајтот пишува за Миленко!Еве ти го AI-то:
Утрински весник: Ерол Ризаов - Миленко го собори Дарвин (сајт ваш, со .mk домејн, и линкот)
Миленко тврдеше дека имаме пирамиди и вонземјани.

Колку убаво чита расипан македонски, а си викаш после толку години таму и со блгарско самочуствие ќе научи![]()
(Видео) Се огласи Симеон Михаилов: Ме осудија за да ми го земат бизнисот со казина - Fokus.mk
Бегалецот Симеон Михаилов, кој во Македонија се бара за издржување на затворска казна од 12,6 години за…fokus.mk
Што убаво вака, нека си ги соберат сите криминалци од кај нас и нека им дадат таму се што сакаат. И така немаме место во затворите.