Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа Адам и Ева се Бугари, ти за црнците прашуваш. Секако дека се Бугари!
Ова се твои лични теории. Веројатно ги делат и некои луѓе кои не се сосема во ред. Секој има право да биде луд и да сонува за што сака, сè додека тоа не им штети на другите.

Тоа Адам и Ева се Бугари, ти за црнците прашуваш. Секако дека се Бугари!
Не за џабе сајтот за курвање им се вика адам и ева. Рубрика Адам трси Адам.

Последно уредено од модератор:
Ова се твои лични теории. Веројатно ги делат и некои луѓе кои не се сосема во ред. Секој има право да биде луд и да сонува за што сака, сè додека тоа не им штети на другите.
1785142006794.png

Имате цела раса „Македоноиди“ прикажани во документарец на вашата државна телевизија. Тука признавам дека немате конкуренција.
Прегледај го приврзокот 483687
И јас можам да седнам зад лажен профил на социјална мрежа и да пишам куп глопости кои потоа ќе ги пласирам како факт. Или едноставно да наложам на AI да го направи тоа. Ама тоа е ептен бугарски начин. Под секое човечко ниво е. Јас споделив сајт, ваш, со .bg домејн, ако сакаш и линкот можам да ти го дадам. ;)

И јас можам да седнам зад лажен профил на социјална мрежа и да пишам куп глопости кои потоа ќе ги пласирам како факт. Или едноставно да наложам на AI да го направи тоа. Ама тоа е ептен бугарски начин. Под секое човечко ниво е. Јас споделив сајт, ваш, со .bg домејн, ако сакаш и линкот можам да ти го дадам. ;)
Еве ти го AI-то:

Утрински весник: Ерол Ризаов - Миленко го собори Дарвин (сајт ваш, со .mk домејн, и линкот)

Ќе се извинуваш ли сега што ја нарече мојата објава лажна? Тешко...

И што значи тоа лажен профил? Очигледно, јас не сум на сликата, исто како што ни ти не си на твојата.

Еве ти го AI-то:

Утрински весник: Ерол Ризаов - Миленко го собори Дарвин (сајт ваш, со .mk домејн, и линкот)

Хахахахахахаха, и на сајтот пишува за Миленко! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Миленко тврдеше дека имаме пирамиди и вонземјани.

Знаеш што е исто, ама не е исто? Ако ти го бапне црнец од позади и ти ќе имаш кур в газ и црнецот ќе има кур в газ. Исто! Ама нема да ви биде исто. :pos::pos::pos:

RDT-20260731-2105018592921366828508165-2.jpg

Ве поздрави роден

Што убаво вака, нека си ги соберат сите криминалци од кај нас и нека им дадат таму се што сакаат. И така немаме место во затворите.

Што убаво вака, нека си ги соберат сите криминалци од кај нас и нека им дадат таму се што сакаат. И така немаме место во затворите.
Колку убаво чита расипан македонски, а си викаш после толку години таму и со блгарско самочуствие ќе научи :pos: :lolzz:

Back
На врв Bottom