Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Против Германија почна на едно крило, па го префрлија на друго.

Играчи што се "добри" и лево и десно обично не се добри нигде т.е се чист просек :icon_lol:

Десно бил ама го ставале лево, бар така пишува по нет...повеќе утакмици за Лајпциг ги одиграл десно.
Лево крило е, ама веќе некое време игра како десно. Во Лајпциг игра десно затоа што лево веќе го имаа Нуса. Често во текот на натпреварот се префрла лево во одредени моменти.
Статистиката му е подобра десно. Реал, Ливерпул, ПСЖ и останатите го бараа за да игра како десно крило.

Лево крило е, ама веќе некое време игра како десно. Во Лајпциг игра десно затоа што лево веќе го имаа Нуса. Често во текот на натпреварот се префрла лево во одредени моменти.
Статистиката му е подобра десно. Реал, Ливерпул, ПСЖ и останатите го бараа за да игра како десно крило.
Screenshot_20260727_143332_Chrome.jpg
На крај ќе испадне дека е лажно крило и има 27 години :pos:

Деснак е по денешниве стандарди е лево крило додека за Лајпциг игра повеќе како десно поради што Нуса им игра лево.
Физичи е ненормално граден ретко кој 19 годишен има таков физикус ама карактерно вопшто не ми остави впечаток.Батево на 19 години не сакал во Ливерпул имал мали шанси таму да освои златна топка :facepalm: овај вчера почна да игра одма златни топки бара како да е Меси.
Се на се добар играч мислам ќе биди ама ништо повеќе спрема понашање на терен и дриблинг многу ме потсеќа на Леао онака лежерен е во одредени моменти.
Од кај знаеш дека има 19 години? :rolleyes: :D

Стоунс за 0 евра и 4 мил евра годишна плата е најдобро парче бизнис летово.

Нека иде тој Марота у пензија више све му ебем ќоро

Нето е тоа. Проблемот со Стоунс не е квалитетот, туку дали може да остане здрав.

Нето е тоа. Проблемот со Стоунс не е квалитетот, туку дали може да остане здрав.
Само за ова ми е страв. Но, имам надеж поради послабиот интензитет во Италија, башка Интер игра со 3ца позади и он веќе има играно така кај Пеп. Вака од страна изгледа стварно ко топ дил, добиваш добар, искусен и квалитетен играч за 0 евра со скромна плата, реално 4м по сезона за играч ко Стоунс е океј.

Само за ова ми е страв. Но, имам надеж поради послабиот интензитет во Италија, башка Интер игра со 3ца позади и он веќе има играно така кај Пеп. Вака од страна изгледа стварно ко топ дил, добиваш добар, искусен и квалитетен играч за 0 евра со скромна плата, реално 4м по сезона за играч ко Стоунс е океј.
За Италија ќе биде бог. Гуд диил е.

Не гуд, одличен дил е Стоунс во Интер. Ако го земат и Кути Ромеро (а најверојатно ќе го земат), Интер ќе имаат страшна одбрана за во Серија А.
Фановите на ПЛ екипите би рекле дека е киксер, ама да разбираа фудбал тие, немаше да навиваат за англиски екипи. :kuracc:

Back
На врв Bottom