Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Bas tie 40 godisnite babi, sto imaat taze vnuce od kjerka koja rodila na 20 god, najvekje gz davaat..
Da se nadovrzam od kade zapoznav takva "baba", bevme na Caki Kismi vo Belimbegovo, mi vika mazot vozi kamioni, kerka ì mazena so vnuce taze porodena i ona normalno si iskaca so drugarkite.. i znaes deka e zagorena... steta ne mozev mnogu muabet da i napravam deka bev so zenata mi.. inace ke mi padnese u zamkata..

Da se nadovrzam od kade zapoznav takva "baba", bevme na Caki Kismi vo Belimbegovo, mi vika mazot vozi kamioni, kerka ì mazena so vnuce taze porodena i ona normalno si iskaca so drugarkite.. i znaes deka e zagorena... steta ne mozev mnogu muabet da i napravam deka bev so zenata mi.. inace ke mi padnese u zamkata..
Ја имав јако држеча колешка што на 47 год имаше две ќерки омужени, внуче 2 години од постарата ќерка и муж пијандура заглавен у клаџа.
Што мислиш ? Како дознав од која припиздина дошла у Скопје и зашто ? ;)

40-50год, лош брак, отсутен сопруг, детето на факс..
Класика!
Нема зошто да се лажеме...
Автоматски споено мислење:

Плус баби ги викам од "милина", оти тоа не е жена што ќе ти роди дете и ќе си живеете среќни и весели до крајот на животот! Дури и сама да нема дете, значи или нешто многу у фали у главата, и има добра причина зошто останала јалова..

Инаку и ја имам колешка 49г бомба!
29 годишни можат вода да и носат ;)

Ја имав јако држеча колешка што на 47 год имаше две ќерки омужени, внуче 2 години од постарата ќерка и муж пијандура заглавен у клаџа.
Што мислиш ? Како дознав од која припиздина дошла у Скопје и зашто ? ;)
Taka treba, moj covek...

Inace ovoj da ti bil musko, trans zena..
Ова е посебна категорија изрод. Така што не се замарај со него. Разгледај наоколу од овие 4 на која би и го брцнал.

Ова е посебна категорија изрод. Така што не се замарај со него. Разгледај наоколу од овие 4 на која би и го брцнал.

Џабе се убај тие 4те ко немаат мозок. Шом седнале на иста маса со онаа креатурана тури им курот .

Оваа крупната да ја носиш на грб, како ја што носев колешката од 90 килограми на грб кога чекавме брза помош да пристигне.
Ќе ти стопи маст оваа крупната. :D
Ти да ја носиш и оваа лудак еден :icon_mrgr:

Ти да ја носиш и оваа лудак еден :icon_mrgr:
На крај ја ќе морам да ја симињам... оти ваљда едини тука имам дозвола и искуство со виљушкар! :D
И тоа не би ја ни пипнал со обичен, туку на палета со телескопски од 10 метра! :D
IMG_2219.jpeg

What the fuck did I just watch?

Едно Косово и за трансформерски фестивали не надмина. :(

Back
На врв Bottom