Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После ова очекував да кажеш дека никогаш не си ни имал надеж и дека си бил приземјен.Немам никад изгубено надеж онака јако да ме погоди,
Као мал сакав да бидам најдобар у све, за беља и сум бил до негде...шах, правопис, фудбал, пингпонг и т.н. и мислев дека ќе бидам вечен и неуништлив. И све тоа траеше додека еден ден, точно го памтам местото до еден мрамор од камен и една круша не го сфатив законот за ентропија. И дека све еден ден ќе стане пепел....сега знам дека животот сам по себе е контра ентропијата и можеби на креаторот на овој матрикс сме му потребни за да го одржи овој универзум на некој начин преку животот сам по себе и преку она што Теренс Мекена го викаше novelty.После ова очекував да кажеш дека никогаш не си ни имал надеж и дека си бил приземјен.
Не, не, уопште не сме офтопик. Баш дека слично како тебе размислувам од аспект дека не може да се гајат надежи и верба у предходно одредена скрипта од матрикс, затоа нема песна што ми враќа вакви чуства.Као мал сакав да бидам најдобар у све, за беља и сум бил до негде...шах, правопис, фудбал, пингпонг и т.н. и мислев дека ќе бидам вечен и неуништлив. И све тоа траеше додека еден ден, точно го памтам местото до еден мрамор од камен и една круша не го сфатив законот за ентропија. И дека све еден ден ќе стане пепел....сега знам дека животот сам по себе е контра ентропијата и можеби на креаторот на овој матрикс сме му потребни за да го одржи овој универзум на некој начин преку животот сам по себе и преку она што Теренс Мекена го викаше novelty.
Да не бидеме офтопик....еве уште една песничка, знам дека треба една ама никад не е доста од добри ствари.
![]()
The House Of Love - Shine On (Official Video)
Music video by The House Of Love performing Shine On. © 1990 Mercury Records Limitedhttp://vevo.ly/duF0xxwww.youtube.com
Интересна забелешка си навел, и за жал си у право.Као мал сакав да бидам најдобар у све, за беља и сум бил до негде...шах, правопис, фудбал, пингпонг и т.н. и мислев дека ќе бидам вечен и неуништлив. И све тоа траеше додека еден ден, точно го памтам местото до еден мрамор од камен и една круша не го сфатив законот за ентропија. И дека све еден ден ќе стане пепел....сега знам дека животот сам по себе е контра ентропијата и можеби на креаторот на овој матрикс сме му потребни за да го одржи овој универзум на некој начин преку животот сам по себе и преку она што Теренс Мекена го викаше novelty.
Да не бидеме офтопик....еве уште една песничка, знам дека треба една ама никад не е доста од добри ствари.
![]()
The House Of Love - Shine On (Official Video)
Music video by The House Of Love performing Shine On. © 1990 Mercury Records Limitedhttp://vevo.ly/duF0xxwww.youtube.com
Да те чујат егзистенционалистите ќе те караат....едина работа која е битна за дискусија и размислување е битието, односно што е, од каде е и каде оди.најдобро е човек да не се замара и запрашува себеси како тоа, и зошто така, туку просто да си поживее тоа што веќе му е дадено.
Знам дека долг период се размислува на оваа тема, и постојат разни религии и верувања и теории и теореми итн..Да те чујат егзистенционалистите ќе те караат....едина работа која е битна за дискусија и размислување е битието, односно што е, од каде е и каде оди.

, ама кога ќе се проверам со реалноста, сум само обичен мен, смртник.