Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.544
- Поени од реакции
- 89.938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Peglav edna hibrid grkinja, majka grkinja tatko egipkjanec, plava beshe i oci plavi kako biser, mnogu ebazovna i seksipilna beshe so bitchy attitude, koga ke mi se skarashe so toa tvrdo R na angliski, pod hitno shatorot se krevashe..Реално сме биле до Грција, без разлика дали на краците или островите, кажете ми дали сте виделе личен човек таму. Ако сте виделе личен маж/жена тогаш 99% е од Македонија/Србија. Денешниве Грци се апла циганарски фаци и ружни ко плод на љубов од Индиец/Пакистанец и Африканка. Јас не памтам да сум видел лична Гркиња или Грк, посебно пак плавуша Гркиња или плавуш Грк е 1 у милион.
Ние уствари треба да навиваме што Нолан ја избрал црнкињава за Елена од Троја, пошто заправо јужниве соседи се тешко афричко племе.
Штета што Нолан не отишол до крај да одбере само Индијци и црнци за сите улоги, тогаш ќе добиеше 5/5 за автентичното доловување на денешните јужни соседи.
Всушност филмов “Троја” ни има дадено погрешна слика за соседиве, Нолан е прав. Си ги порекнувам претходните коментари против филмот, Нолан царе само напред.![]()
cena ?Peglav edna hibrid grkinja, majka grkinja tatko egipkjanec, plava beshe i oci plavi kako biser, mnogu ebazovna i seksipilna beshe so bitchy attitude, koga ke mi se skarashe so toa tvrdo R na angliski, pod hitno shatorot se krevashe..
80e pola saatcena ?
Ти врати кусур 70евра? Хехехе да се нашалиме.80e pola saat
Srednovekoven zelezen oklop vo bronzena doba e vrvot na amaterizmot.Нема да серам за глупостите со црната Хелен од Троја. Али гледам костимиве им се апла утнати.
Па уште фали Баленсијага да им се и пиши пропало.
Ме нападнаа дека сум канцелирал нешто ова она. За една аматерска критика за костумите. Па буквално нула логика имаат како се некои од овие облечени. И ако ги споредиме со Троја филмот или со сликите од тој период какви пусти панталони.Srednovekoven zelezen oklop vo bronzena doba e vrvot na amaterizmot.

Под кој форумски камен ти си бил скриен штом до сега не си бил изложен на сите овие? Како да ти кажам другачие освен дека ти лекоумно збориш низ призма на филм, додека они ја гледаат сликата малку така поцела и нивните мемиња за филмови се за сѐ освен за филмови? Они се, конечно вратениот збор дома, разбудени. Разбудени од левичарскиот кошмар, фабрикуван од еврејското лоби и сега "бојкотираат" филмови како да тоа им гарантира назад мала слатка одмазда. А математиката на успешност на еден филм не ги ни зема тие event driven ботови во равенката бидејќи нив филмот ама најмалку ги интересира, тие ниту гледаат филмови, уште помалку одат на кино. Па така нивниот "бојкот" е само копипастирање шеги, oбично репостирање мемиња oд кои веќе исто како и да го изгледале. Ска без кино во својот град, прашај го кога последен пат бил на кино за да збори дека гласа, nay, дека "бојкотира" со својот новчаник, пред да оди скоро на Disclosure Day. Сигурно било на Децата Шпиони 1 или 2 кога ги носеа од школо.Многу ми се тригернувате и сакате да канцелнувате ствари на невидено неслушнато еј, ја жими се не знам веќе шо е разлика меѓу воук и анти-воук, истиот тип на дијагноза се чини да е![]()
Ги кажувам ботови со најголема почит за нивната работна eтика, бидејќи ти збориш нешто за тебе ново, додека нивните репетирани муабети како ботови си ги знаат на памет и само одново ги штанцат. Ништо повеќе освен една проста дистрибуција од ѓубрето на Х тука. Ним само името на филмот или серијата им е различно од претпоследниот пат кога го правеа овој муабетот меѓусебе (некни). Не сте на иста тема иако сте back to back со мислењата. Никогаш нема да се разберете. Они пишуват за идеологија, ти пишуваш за дупли ласер проектор. Одамна сакам да ти пишам за IMAX и 4DX итн бидејќи само на такви и најмногу одам, сум патувал саати за 70мм, ама не се доаѓа до збор од окупацијата. Затоа да не го ситнеме отпорот. Ако сакаш да се натегаш, рефреширај им ги тие таму воук темите бидејќи си здосадија самите од circle jerk-от и прашина ги зафана нивните теми, затоа сега тука на "свежа крв" како тебе имаат вакви огромни ерекции. Пошо... it's been a while. Aко не и од Шекспир (пу пу).

Syn, пријателе, тебе после Одисејата како #1 уметност, уметност #2 ти е Зидан од 2006 кога му влезе со глава како што влезе ти со муабетот. Па дури и сусарисаниот™ ти реагирал. Eве и ќе го пингнам @Sussaro бидејќи што и да ми реплицирате ништо нема да ме допре како тоа кога он ќе ми каже сељак.Zemi go koe bilo umetnicko delo, slika, sto perfektno ja otslikuva vizijata na onoj sto ja napravil, i vrati go vremeto nazad pred da go slika istoto, i da mu reces ne, ovde ke moras crna boja da stavis, a tuka vinozito.
Dali istoto toa delo ke bide glorificirano i ke ostavi beleg vrz umetnosta? Ili so toa, umetnosta e kompromitirana i dozvivuva kolaps i golem downgrade.
Kompromitirano e sve od nezdravoto, umetnosta mnogu odamna isto taka, zatoa sve dozivuva totalen kolaps.
Also, the boy knows his art. Па кога веќе реагира на муабети за уметност и знае уметност, ме интересира он дали покрај пишањето книга за како со жените, ќе не удостои со мислење за дали интегритетот на уметноста и големината што е Одисејата е нарушена поради Зендаја и нејзиниот #AC5C2C тан? Бидејќи и шала на страна, делото навистина E големо. Oткако годинава го читав во припрема, после го начекав во дијаметрално различни дела и автори во неколку следни книги. Kundera со страници збореше во Ignorance за Итака, за тежнеењето, за носталгијата и што-кога. Господинов во Градинарот збореше за Одисејата и како времето не стои дома додека ние сме отсутни, за фамилијата и за болката поради тоа отсуство. Pierce збореше бесрамно за Darrow како да не е огромна инспирација за Red Rising, со многуте референци и спомнувања на Одисејата. И уште една, доволно за да не биде коинциденција, да не барам сега низ ноутс.
Темава е мојата детска, и не е ова Home Alone а јас Macaulay Culkin, не си играм баш како ти во твојата. Ја сакам потсредена, и исто како во споменатата уметност, НИТУ ЕДНА ГЛАВА НЕМА ДА ОСТАНЕ НА РАМЕНИЦИ НА КРАЈ ОД НЕВЕРНИЦИТЕ секогаш кога се враќам дома за да ја потсредам. Тоа е мојата Итака. Вреди сѐ тоа во случај да некој сака да напише нешто околу филмовите или да објави оригинална мисла. Да бевме во Воук, таа отворена од сусарисаниот™, ќе беше сѐ во ред. Можеби. Најверојатно.
Поезија. Позз до сите, се читаме наредна среда откако ќе го изгледам овој мастерписСите форумски покемони од воук, антисемитизам и остали слични тука да ти се накотиле.
10 страни си испукале, а јас, јас пак ги гонам наоколу. Јас, јас само сакам...
I wanna... be the very best
Like no one ever was
To catch them is my real test
To train them is my cause
Pokémon! Gotta catch 'em all!
Кои ликови сретнав деновиве на темава, носталгија ме фати... оти претходно глава не кренавме од овие воени генерали кога беше златната доба на филмовите на темава. Дискусија врз дискусија. Кој е подобар, де Godfather де Goodfellas, де филм на тапет, де режисер, де заедничко идење по фестивали и на кино, абе 30к мислења фрлени само на филм, модерирање и ширење љубов беше, Hard Candy со Ellen Page најмалку 2 пати во недела го прејзаа како еден од неповторливите мајдфаци ... додека @Io Sono Interista џубрето дезертерско, гоимот гоимосан, ништо не знае за тоа време, за Vanlok, за Ska, за ***king-oт***, the xx-от и нивната пасија за филмови и за катчето. Тој тогаш го бојкотираше форумот, веќе го беа заразиле евреите, сабатикал глумеше, пари го интересираа, бизниси. Затоа сега го нема, нема лице да им пререче сега кога овиа го хејтаат Одисејата на негледано бидејќи се филмови и филмови пред него. Што знае он. Ало, дечките не се заебаваат кога станува збор за филмови. Не е ова Украина Мукраина.
Под кој форумски камен ти си бил скриен штом до сега не си бил изложен на сите овие? Како да ти кажам другачие освен дека ти лекоумно збориш низ призма на филм, додека они ја гледаат сликата малку така поцела и нивните мемиња за филмови се за сѐ освен за филмови? Они се, конечно вратениот збор дома, разбудени. Разбудени од левичарскиот кошмар, фабрикуван од еврејското лоби и сега "бојкотираат" филмови како да тоа им гарантира назад мала слатка одмазда. А математиката на успешност на еден филм не ги ни зема тие event driven ботови во равенката бидејќи нив филмот ама најмалку ги интересира, тие ниту гледаат филмови, уште помалку одат на кино. Па така нивниот "бојкот" е само копипастирање шеги, oбично репостирање мемиња oд кои веќе исто како и да го изгледале. Ска без кино во својот град, прашај го кога последен пат бил на кино за да збори дека гласа, nay, дека "бојкотира" со својот новчаник, пред да оди скоро на Disclosure Day. Сигурно било на Децата Шпиони 1 или 2 кога ги носеа од школо.Ги кажувам ботови со најголема почит за нивната работна eтика, бидејќи ти збориш нешто за тебе ново, додека нивните репетирани муабети како ботови си ги знаат на памет и само одново ги штанцат. Ништо повеќе освен една проста дистрибуција од ѓубрето на Х тука. Ним само името на филмот или серијата им е различно од претпоследниот пат кога го правеа овој муабетот меѓусебе (некни). Не сте на иста тема иако сте back to back со мислењата. Никогаш нема да се разберете. Они пишуват за идеологија, ти пишуваш за дупли ласер проектор. Одамна сакам да ти пишам за IMAX и 4DX итн бидејќи само на такви и најмногу одам, сум патувал саати за 70мм, ама не се доаѓа до збор од окупацијата. Затоа да не го ситнеме отпорот. Ако сакаш да се натегаш, рефреширај им ги тие таму воук темите бидејќи си здосадија самите од circle jerk-от и прашина ги зафана нивните теми, затоа сега тука на "свежа крв" како тебе имаат вакви огромни ерекции. Пошо... it's been a while. Aко не и од Шекспир (пу пу).
Ама ај ќе прекинам бидејќи ќе следи големата, поради Интерстелар муабетите додека бев отсутен...
Но, некогаш животот е Ерик Андре скеч, па така денот ми го направи еден од бојкотирачите и мене. Да не го именувам, Ска, реши да плати карта на евреите, го збореше и фалеше филмот, па дури и верува дека филмот е наменет да нѐ опушти околу идејата дека "не сме сами" и дека само му потврдил тоа што одамна го знае пред нас. Замисли, се забавувал на кино и богател евреи!?!? Вирусот е јак, ги потфаќа и најдобрите кога не внимаваат. ММЕ. Но, другите знаат дека јас не сум тука олку години само да врнам врз парадата на некој Ска, туку и за дискусија кога прочуени режисери што ги сакаме потфрлат (Нолан - Данкрк - 1/5), а во случајот, Спилберг со Disclosure Day. Особено сакам да ја акцентирам неговата цинична генијалност што ептен, ама ептен еврејски, им собра пари на новосоздадените верувачи во, цитирам: „заговори (без теорија)“ - преку памперинг. Преку провиден фан сервис. Преку бесрамно злоупотребување на менталната состојба на верувачите баш кога вонземјаните се актуелни. Што е следно, филм во кој Сидни Свини се лапа со друга женска?
Прегледај го приврзокот 482716
За овој ли мокјументарец треба да идеме во кино бе Ска-ран со реалноста, а филм како Одисејата кој најверојатно ќе биде технички бенчмарк треба да го бојкотираме? Оти го имало, ja имало(?) АМАН КАКО И ДА САКААТ ДА ИМ(ИМ???) СЕ ОБРАЌАМЕ... ајде, оти имало Elliot Page во филмот? Да не расипуваме уметноста која не сме ја ни прочитале, оти да бевме, ќе знаевме колку е црната проклета Хелена или колку е морнарот во фокус. Бидејќи ветрот ја одвеал шегата, поентата на Disclosure Day се вртеше околу емпатија. Но Ска знае што е зад завесата. Eден па измеѓу муабетите имаше прашано ако Мона Лиза некој ја боел со кафеава #AC5C2C наместо #C8A353 кафеава дали човештвото ќе било исто... па така и сега да не сме ја сквернавеле уметноста, сорсот. Еве го, Syn:
Syn, пријателе, тебе после Одисејата како #1 уметност, уметност #2 ти е Зидан од 2006 кога му влезе со глава како што влезе ти со муабетот. Па дури и сусарисаниот™ ти реагирал. Eве и ќе го пингнам @Sussaro бидејќи што и да ми реплицирате ништо нема да ме допре како тоа кога он ќе ми каже сељак.Also, the boy knows his art. Па кога веќе реагира на муабети за уметност и знае уметност, ме интересира он дали покрај пишањето книга за како со жените, ќе не удостои со мислење за дали интегритетот на уметноста и големината што е Одисејата е нарушена поради Зендаја и нејзиниот #AC5C2C тан? Бидејќи и шала на страна, делото навистина E големо. Oткако годинава го читав во припрема, после го начекав во дијаметрално различни дела и автори во неколку следни книги. Kundera со страници збореше во Ignorance за Итака, за тежнеењето, за носталгијата и што-кога. Господинов во Градинарот збореше за Одисејата и како времето не стои дома додека ние сме отсутни, за фамилијата и за болката поради тоа отсуство. Pierce збореше бесрамно за Darrow како да не е огромна инспирација за Red Rising, со многуте референци и спомнувања на Одисејата. И уште една, доволно за да не биде коинциденција, да не барам сега низ ноутс.
Ме интересира дали некој од борците за спасување на уметностите размислил на момент додека конзумирале said уметност, како што е Одисејата во нејзините оригинални бои, зошто делото е делото кое што е денес? Размислил ли дали филмот ќе успее да ни пренесе што значи копнеж, копнеж за татковината, за твојата земја и за пеколот низ кој човек би поминал за само да си ги виде своите пред да умре, да да, дури и бесмртноста кога мафтана пред очи, преку една баш блокбастер за кино авантура, одисеја... дали некој воопшто го интересира тоа или само семки грицкаме во парк? Дали некој ќе виде низ танот на Зендаја дека нејзиниот лик е обичен plot device И во уметноста, дали некој ќе сочуствува со Telemachus и неговиот coming of age во очи неправда и гордост, кој за мене е доста центричен лик исто така. Ама бело маже го глуми, па, ех, уатева.
За кој пишувам, за плакатолепачи...
Пиратирајте го бе за инает и зборете слободно истите работе, имајте доблест...
Шо ве гледам за никаде...
А да, ова со кафето ме потсети и на мемињата од Рoн(ald Mcdonald), Мекдоналдс кловнот, низ последните страници околу филмот. Оној Рон што се мисли master baiter (не е ова зборот со кој би го опишал лично, но инсинуацијата и звучноста е доволна гласна сама по себе, masterbaiter еден). Сѐ е хрхр со него наоколу, во ред, но кога сме на тема која ми е лично драга, играме со ваквите без ракавици, па може само да ми го... попуши.Темава е мојата детска, и не е ова Home Alone а јас Macaulay Culkin, не си играм баш како ти во твојата. Ја сакам потсредена, и исто како во споменатата уметност, НИТУ ЕДНА ГЛАВА НЕМА ДА ОСТАНЕ НА РАМЕНИЦИ НА КРАЈ ОД НЕВЕРНИЦИТЕ секогаш кога се враќам дома за да ја потсредам. Тоа е мојата Итака. Вреди сѐ тоа во случај да некој сака да напише нешто околу филмовите или да објави оригинална мисла. Да бевме во Воук, таа отворена од сусарисаниот™, ќе беше сѐ во ред. Можеби. Најверојатно.
![]()

Како што кажано во една друга уметност: apes together strong.

Oдлично!Samo sto go gledav Odiseja na Imax ... Filmov me iznenadi pozitivno... Wouk elementov so crnata Helen dali 30 sekundi... Onoj masko zenskoto , glumi grcki vojnik ne Achilles 3-4 min ... I ona scena vo trajlerot so : Lets goooooo. ,ovoj cut off bese najdobar podjeb na Nolan kon celiot internet
Ima blagi nijasi na horor so pesterata... Filmot e ubav i dobar.