MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Денес околу 10 часот падна мрежата. Пробав секако не сака да се поврзи, дури и на друг уред ја ставив сим картичката. Се јавив во МТел од друг телефон ми рекоа дека ќе ме контактираат. Еве цел ден не ме контактираат. На овој број и онака не можат... Нема мрежа. Што може да е проблемот?

Денес околу 10 часот падна мрежата. Пробав секако не сака да се поврзи, дури и на друг уред ја ставив сим картичката. Се јавив во МТел од друг телефон ми рекоа дека ќе ме контактираат. Еве цел ден не ме контактираат. На овој број и онака не можат... Нема мрежа. Што може да е проблемот?
Sto kazuva koga go baras brojot ???
imas paket/kredit /pripejd/post??? Lyca sim??mtel sim???
ima mn,pricini ....
Btw, sega zboruvav kon 4 mtel br, i od mtel na mtel Ok e.....

Peralnata mTel ima 5,13% udel.od.1.992.046 korisnici vo posleden kvartal od 2025, toa se nad 100 000 .....

Attachments

• Screenshot_20260621-002350_Facebook.png
    Screenshot_20260621-002350_Facebook.png
    365,4 KB · Прегледи: 18
Mtel vo GR, i 5g ima preku cosmote, a kaj nas ......oxi
kapak koga te bara nekoj(so 0mkd kazuva nedostaoen)i stasuva sms za miss call, iako nema takva opcija doma(mk /home network)

Attachments

• received_27559770313663093.jpeg
    received_27559770313663093.jpeg
    19,8 KB · Прегледи: 11
Затоа фино лепо ќе се пребациш на телекабел со 10гб роаминг и ако те бара некој ќе ти стигне наплата во наредната сметка.

Затоа фино лепо ќе се пребациш на телекабел со 10гб роаминг и ако те бара некој ќе ти стигне наплата во наредната сметка.
Nee problem ,toa sto ne zvoni/nema da zvoni so 0mkd, pripejd ama zosto vo Mk,ne stasuva sms za miss call, (mtel eksLyca se koristi samo za beckUp bidejki e zlaten br,) a Tk, ke poceka malce,
ako ima podobra ponuda samo ...
Ili ako se zasili 4ig pa da se ponudi od duopolot nesto ...

4ig кога ќе дојде сите ке се префрлат таму, сигурно ќе има добри понуди за да се префрлат корисниците плус ќе вложат многу во своја мрежа со Ериксон имаат партнерство.
Автоматски споено мислење:

Неотел и Телекабел ќе се продадат на некој поголем оператор бидејќи не ги бива.

Секако дек Роби ќе го продаде Телекабел, сонувај само

Последно уредено:
4ig кога ќе дојде сите ке се префрлат таму, сигурно ќе има добри понуди за да се префрлат корисниците плус ќе вложат многу во своја мрежа со Ериксон имаат партнерство.
Автоматски споено мислење:

Не даваат плачипичките од Телеком и А1 да влезе 4iG, еве веќе долго време се спрема, исто како што за Лидл оние Тинекс и Кам не даваат.

Не даваат плачипичките од Телеком и А1 да влезе 4iG, еве веќе долго време се спрема, исто како што за Лидл оние Тинекс и Кам не даваат.
Веќе се бараат вработени за 4IG видов огласи неколку за инжињери се спрема на големо масовни вработувања.

Веќе се бараат вработени за 4IG видов огласи неколку за инжињери се спрема на големо масовни вработувања.
Абе и за Лидл се бараат веќе една година, ама и Лидл и 4iG се у застој, порадите веќе постоечки фирми на пазарот.

Back
На врв Bottom