Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не е нормален.
До кај сме со вториот пензиски столб?

Прегледај го приврзокот 482141

Вистината ја кажал.
Тој и тие неговите околу него најблиските соработници стојат финансиски најдобро сега отколку порано. ;)
Ги полнат торбите т.е банкарските сметки.

da da sigurno se lol. sekade ke bide isto 90% + za edna opcija.

ako e taka sto pravite problem?
Јас да сум би ви забранил воопшто да гласате ако сте повеќе од 1година надвор од земјава
Ако сте толку загрижени за земјава вратете се и придонесете за неа
И да сигурно се во америка поделени и сигурно во европа се анти сдс и дпмне да не се повторувам од кого избегаа

Јас да сум би ви забранил воопшто да гласате ако сте повеќе од 1година надвор од земјава
Ако сте толку загрижени за земјава вратете се и придонесете за неа
И да сигурно се во америка поделени и сигурно во европа се анти сдс и дпмне да не се повторувам од кого избегаа

od sto ste mnogu pametni i doprinesuvate denes i nie sme severdzani radi vas a standard imate polos od bosna sto vojuvase. dosta se prasuvate samo vie.

vo amerika na poslednite izbori vmro imase skoro 70% od glasovite, 20% imaa sipcite so toa sto se glasase samo u ambasada i konzulati toest mesta kade ima golem % sipci. da se glasa online i da moze da glasa sekoj nas ke bide i tamu 90%.

vo evropa e slicno mada i tamu samo vmro ima logistika i koga ke stegne malku poveke ke dojde isto kako i ma drugite mesta.

Леле какви глупости изнапишал оној king, не за џабе ми е блокиран... :popce:

@***king*** абе слепец, постот не ми е за безбедност на софтверот, туку за приватност на гласачот! Во електронско банкарство секоја ебана трансакција е тракирана до најситни детали: кој, кога, каде, колку, зошто...

Сметаш дека истото треба да важи и при гласање? Значи го нарушуваш правото на гласање во тајност.
Ако сум ти блокиран ... тогаш што ми се обраќаш говедо комуњарско ....
Автоматски споено мислење:

За првото кое е патем приватно работат 24/7 сериозни ИТ платформи и се вртат озбилни износи за безбедност и одржување на истите.И пак можат да настанат прекини или не-дај-боже злоупотреба на податоци.
За второто ќе работат партиски ИТ техничари со CV од типот "има напредни познавања од Ворд и интернет експлорер", наше дете и на Ставре или Фљорим од општински комитет зет за ќерка од трета братучеда.
Абе ти најубаб и најпаметен на мајка ... се си знаел
... изгледа најголемо ИТ знаење ти е колку да успееш нешто овде да нашкрабаш ....
..... појма немате што и како а серете ли серете...
... и без дијаспората да гласа сте го наебале ... со оној лудакот филипче ни 5 пратеника нема да добиете ....

Последно уредено:
od sto ste mnogu pametni i doprinesuvate denes i nie sme severdzani radi vas a standard imate polos od bosna sto vojuvase. dosta se prasuvate samo vie.

vo amerika na poslednite izbori vmro imase skoro 70% od glasovite, 20% imaa sipcite so toa sto se glasase samo u ambasada i konzulati toest mesta kade ima golem % sipci. da se glasa online i da moze da glasa sekoj nas ke bide i tamu 90%.

vo evropa e slicno mada i tamu samo vmro ima logistika i koga ke stegne malku poveke ke dojde isto kako i ma drugite mesta.
Епа оти толку сте паметни вратете се и опрајте не

Ај малку поднамалте.
Веќе 3-4 страници 10-15 профила се утепавте со треба/не треба електронско гласање, еми ако вие дестина не можете да се усогласите шо мислите како им е на оние 120 во Сточниот и уште нешто имате ли за кого да гласате!
Не мислите ли дека програмите и политичките платформи се многу поважни, или тендерите, за кој како.

Ги гледам овие статуси на јон фрчковски или на оној бране петрушевски и сеуште се чудам како со оваа негативна селекција племето не не дупи уште појако, жално е да се каже но албанските политичари се изгледа 10 пати по паметни од нашите, со шуто и рогато корен, нација и јазик не се брани.

Ги гледам овие статуси на јон фрчковски или на оној бране петрушевски и сеуште се чудам како со оваа негативна селекција племето не не дупи уште појако, жално е да се каже но албанските политичари се изгледа 10 пати по паметни од нашите, со шуто и рогато корен, нација и јазик не се брани.

Бране барем се труди да си ја работи работата како пратеник. Што да се каже за овој:

1783878739656.png

Е овој е вистинска тотална негативна селекција. Бране за овој е Като Постариот.

Ај малку поднамалте.
Веќе 3-4 страници 10-15 профила се утепавте со треба/не треба електронско гласање, еми ако вие дестина не можете да се усогласите шо мислите како им е на оние 120 во Сточниот и уште нешто имате ли за кого да гласате!
Не мислите ли дека програмите и политичките платформи се многу поважни, или тендерите, за кој како.
Јас сум „за„ за тендерите, оти платформите се наменети за наивните гласачи.

Што тендер имаш за мене во понуда?...Еве, јас ти нудам 30% од вредноста од тендерот...
Автоматски споено мислење:

Бране барем се труди да си ја работи работата како пратеник. Што да се каже за овој:

Прегледај го приврзокот 482392

„Овој„ (немам поим кој е...) е одбран од „некои„.

И сега, што да му прајме?...:unsure:

Кој и како може да му го земе мандатот?

Прегледај го приврзокот 482392

Уморен од сè ова, за смрт успокојувачка молам,
што заслужноста, гледам, понижена е во беда;
и бедната ништост зацарена во раскош гола
и најчистата верба прекршена и мошне бледа;
и златната чест укажана грешно,
и моминската доблест изблудена грубо;
и совршенството врвно унижено, смешно
и моќта од немоќните урната убо;
и уметноста замолчена од властодржната грубост
и лудоста над умешноста ставена да кружи;
и вистината едноставна сметана за глупост
и заробена добро, ставена на злото да ѝ служи.
Уморен од сè ова, в смрт би пошол без драма
само да не ми остане љубовта сама.
3019.jpg

Back
На врв Bottom