- Член од
- 29 септември 2013
- Мислења
- 819
- Поени од реакции
- 734
Дали некој знае каде се наоѓа тлевизијата или е на некоја тајна локација?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во скоро секое едно мислење на социјални мрежи го кажуваа тоа - Национална арена „Тоше Проески“. Зошто би била на тајна локација?Дали некој знае каде се наоѓа тлевизијата или е на некоја тајна локација?
Имаше најава дела ќе даваат. На програмската шема на од Телеком на АП 4. Се стокмив да гледам и к.рац.Не ми се јасни стварно. Еве имало може некој го заинтересирало светското кошарка до 17 години и сакал да го гледа финалето. Умрените дадоа еден куп натпревари , денес кога е финалето се решиле да пренесуваат Црна Гора - Романија. Тоа може само наши да го напраат и никој друг.

Тоа би требало Сител преноси да имаат они имаат поврзаност со клубов така?Cccc nemat prenos na Sileks.
Автоматски споено мислење:
Bitno da se davaet turski, srpski i latinoamerikanski gluposti po celi denoi...
Dinamo Minsk je mnogu silen protivnik toa da ama nepocituvanje na predstavnici taka sto nema direkten prenos na nekoja od nacionalnite televizii e BRUKA i SRAMOTA!
Cccc nemat prenos na Sileks.
Dinamo Minsk je mnogu silen protivnik toa da ama nepocituvanje na predstavnici taka sto nema direkten prenos na nekoja od nacionalnite televizii e BRUKA i SRAMOTA!
Porano znaee Sitel, A1 i MTV sekoj klub da go ispratet sega nisto.
Ова ти е одговор зошто не е на наши да се даде било што да направат. А после кога Арена ќе им текне да даваат некоја ваква утакмица… Ејј абе како тоа на странски јазик да гледаме наши клубови и репрезентација. Абе еб*те си ја мајката сите телевизии кај нас, СИТЕ! Ја тоа викам се другите ни се криви а кога нашите имаат можност бар нешто да направат, со прст не мрдаат.Cccc nemat prenos na Sileks.
Porano znaee Sitel, A1 i MTV sekoj klub da go ispratet sega nisto.
Финале Вимблдон и жени и мажи ќе ги емитува и македонската Arena.
На M3 во сабота ќе биде женското финале а на М1 во недела машкото.
Од денеска и темен мод на сајтот. Не знам зошто сајтовите за сите верзии им се разликуваат по малку во дизајн.
На српскава нема опција да се префрлиш на македонскиот сајт, другите немаат темен дизајн, имаат на почетната ставено програмска шема а македонсјава нема и ред други ситници едни имаат други немаат.
Епа има и на Arena Tenis. Веројатно не можат све да постигнат да пренесуваат.Немало потреба, не сме 1971 година еден меч да има пренос само.