СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Не беа толку ужасни Белгија ко Мароко вчера. Не им дозволија многу да играат Шпанците , а и покрај тоа имаа некои прилики од кои едната се претвори во гол. Да немаше Ламенс почетничка грешка ќе се закомплицираше утакмицата.
Утре ако тепа Англија , ќе останат они , Франција , Шпанија , Аргентина и Швајцарија :pos:
Благодарение на очајот на Португалија и Колумбија се разбира. Утре денот ќе покаже дали има простор за изненадување или тие што ги збориме најмногу тие ќе се тие.

Резервистот Микел Мерино сега има повеќе нокаут голови на СП од сеоскиот GOAT што играше на 6 првенства.
Cracking Up Lol GIF by STRAPPED!
Ова го кажуваат сите ко демек Роналдо играл 50 утакмици у нокаут фаза. Роналдо има играно само 8 утакмици во нокаут фаза. Од овие 8, 3 утакмици се на светското 2006 кога Роналдо имаше само 21 година. А и со Мароко на прошлого светско влезе во игра дури после 60-та минута.

Ова го кажуваат сите ко демек Роналдо играл 50 утакмици у нокаут фаза. Роналдо има играно само 8 утакмици во нокаут фаза. Од овие 8, 3 утакмици се на светското 2006 кога Роналдо имаше само 21 година. А и со Мароко на прошлого светско влезе во игра дури после 60-та минута.
Па да дадеше некој гол ќе имаше повеќе нокаут утакмици

Сега мислам дека е редно време пак да се отвори дискусијата кој е бољи од Мората и Лукаку .
Бафлото Лукаку нема ни дискусија...

Го слушам коментаторот на ХРТ и пак не ми е јасно во 30 и кусур години, да не сме способни еден коментатор на тоа ниво да извадиме, дали е до јазик и немање поетичност како во српско Хрватскиот јазик, или пак до неможност да се пронајде некој што има свои карактеристики во кометирањето па се врти на некој постоечки стандард.
Нашиве ги држи школото на Зоран Михајлов, кажувај имиња на играчи и то је то.
Кога ќе ги споредиш со коментатори што се разбираат од спорт, мака да те фати.
Јас бокс гледам оти овие на Арена бивш боксер земаа за сокоментатор, абе мерак да слушаш. Објаснува што обичен гледач појма нема.
Да не зборам за кошарка, перфекција.
Нашиве како неручани да се, жално дури.

Како што реков не бива коза од овј, џабе го фалат овие од Барса. Премногу неодлучен е...

Нашиве ги држи школото на Зоран Михајлов, кажувај имиња на играчи и то је то.
Како ми има уништено легендарен натпревар, Ман У. - Реал, Роналдо кога даде три гола на Олд Трафорд, 4-3 мислам дека заврши а тој коментираше како да е на погреб цело време... никогаш не му простив :)

Како ми има уништено легендарен натпревар, Ман У. - Реал, Роналдо кога даде три гола на Олд Трафорд, 4-3 мислам дека заврши а тој коментираше како да е на погреб цело време... никогаш не му простив :)
Многу у минатото живиш браттт...

И ја не им простив. Ниту на Роналдо, ниту на месечарот Бартез. :pos:

И ја не им простив. Ниту на Роналдо, ниту на месечарот Бартез. :pos:
Нема што да му се лутиш на Рони, на кепекот Бартез да... Рони на вакво проширено првенство со оној Бразил што го имаше тогаш, ладно ќе натрпаше 15 гола.

Back
На врв Bottom