Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова го кажуваат сите ко демек Роналдо играл 50 утакмици у нокаут фаза. Роналдо има играно само 8 утакмици во нокаут фаза. Од овие 8, 3 утакмици се на светското 2006 кога Роналдо имаше само 21 година. А и со Мароко на прошлого светско влезе во игра дури после 60-та минута.Резервистот Микел Мерино сега има повеќе нокаут голови на СП од сеоскиот GOAT што играше на 6 првенства.
![]()
Па да дадеше некој гол ќе имаше повеќе нокаут утакмициОва го кажуваат сите ко демек Роналдо играл 50 утакмици у нокаут фаза. Роналдо има играно само 8 утакмици во нокаут фаза. Од овие 8, 3 утакмици се на светското 2006 кога Роналдо имаше само 21 година. А и со Мароко на прошлого светско влезе во игра дури после 60-та минута.
Сега мислам дека е редно време пак да се отвори дискусијата кој е бољи од Мората и Лукаку .
Бафлото Лукаку нема ни дискусија...Сега мислам дека е редно време пак да се отвори дискусијата кој е бољи од Мората и Лукаку .
Нашиве ги држи школото на Зоран Михајлов, кажувај имиња на играчи и то је то.Го слушам коментаторот на ХРТ и пак не ми е јасно во 30 и кусур години, да не сме способни еден коментатор на тоа ниво да извадиме, дали е до јазик и немање поетичност како во српско Хрватскиот јазик, или пак до неможност да се пронајде некој што има свои карактеристики во кометирањето па се врти на некој постоечки стандард.
Како ми има уништено легендарен натпревар, Ман У. - Реал, Роналдо кога даде три гола на Олд Трафорд, 4-3 мислам дека заврши а тој коментираше како да е на погреб цело време... никогаш не му простивНашиве ги држи школото на Зоран Михајлов, кажувај имиња на играчи и то је то.

Многу у минатото живиш браттт...Како ми има уништено легендарен натпревар, Ман У. - Реал, Роналдо кога даде три гола на Олд Трафорд, 4-3 мислам дека заврши а тој коментираше како да е на погреб цело време... никогаш не му простив![]()
Ќе дојдеш на моетоМногу у минатото живиш браттт...

Да не е обратно, случајно...Ќе дојдеш на моето![]()

Како ми има уништено легендарен натпревар, Ман У. - Реал, Роналдо кога даде три гола на Олд Трафорд, 4-3 мислам дека заврши а тој коментираше како да е на погреб цело време... никогаш не му простив![]()

Нема што да му се лутиш на Рони, на кепекот Бартез да... Рони на вакво проширено првенство со оној Бразил што го имаше тогаш, ладно ќе натрпаше 15 гола.И ја не им простив. Ниту на Роналдо, ниту на месечарот Бартез.![]()