СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
И сеа доаѓа Стефче Коби и вика како било можно да се фаворизира некој, демек ќе му кажел некој на Лексие фаворизирај го овај или онај. Фудбалов е театар споредено со секојдневниве ситуации.

Еве јас ќе те прашам @Stefan-kobe
Дали тоа што му беше дозволено да шутира онаков слободен во 85та минута Е ВО РЕД СПОРЕД ТЕБЕ и СЛУЧАЈНОСТ? Ни малку сомнеж немаш за потурнување од судиите? Кој друг шутирал онака еве кажи ми? Тоа што му се качи од назад на лист во прво коло, исто случајно е протолкувано за НИКАКОВ картон. Така? Имаше минимум 2 недосудени жолти картони против Египет
Ако добро прочита за местење зборев и пишав дека не гледам како е фаворизирана Аргентина на турниров, барем од тоа што го гледав. Три чисти победи во група, ајде ете нека биде "дамка" црвениот на Меси против Алжир, ваљда требаше тука да има црвен, ама останатото не гледам стварно некое фаворизирање од судии.

Општо гледано, во секој спорт малце повеќе се наклонети судиите кон големите тимови и играчи, сосема нормално е тоа, проблем е кога тоа ќе стане премногу очигледно, пример Овербо против Челзи 2009 година. Ова со фаулов на Меси 828ми пат го спомнуваш, а нигде на интернетот не видов ништо пошо не ја гледав у живо утакмицата. Гарант е нешто што не е за плачење али ај, ако имаш видео дај да видам за што зборуваш да не правиме муабет на празно.

Многу го збориш како да сакаш да ти го опне.
Дали факти биле или нормална дискусија нема рамно земјиште со тебе. Шупакот отворен ти е ала Миа Калифа и од што ти свири газето од промаја трескаш зелени. Немаше ништо од ова да пишуваш овде ако Муани го погодеше тоа на крај.
Те пече шупакот опасно чим неможеш да престанеш со теориите на заговор, ти пишав погоре што како изгледај си го дечко ти како збори на Еврејски.
Напиша 10 поста за теории на заговор а сиротиот незнае очигледно да се снајде на интернет и дроби муда на форум, боже сачувај.
Уствари пиши уште нешто да видам уште која мегаломанска глупост ќе ја треснеш бидејќи те боли реалноста.
Добро Давор4е од Тему.
Кажи ми само дали навиваш за Барса од 2004 год кога Меси дебитираше и потврди ми дека сега скоро имаш напунето 30 години ?

A за пеналдо кажи кога сакаш заедно ќе го ругаме, но пред да цитираш работи што не сум ги кажал цитирај ме каде сум го поддржал или фалел пеналдо.
Најбитно од се е да разбереш дека секој што го напаѓа едниот не значи дека под дифолт го брани другиот.
Истото важи и за евреите и арапите.

Подмочување по странски клубови треба да е границата. Подмочување по фудбалери и по екстензија-репрезентациите за кои играат е просто срамота.

Подмочување по странски клубови треба да е границата. Подмочување по фудбалери и по екстензија-репрезентациите за кои играат е просто срамота.
Кога еднаш ќе тргне работата, зошто да се сопира?

Не е ни чудо што темава е ваква каква што е кога скоро сите интересни ликови го напуштија форумов и остана само тешка пациентала. Порано кога имаше ЕП/СП темиве беа буквално еден вид на социјализација, мемиња, анализи, заебанции и тн, а сега теорија на завера, рамна земја, ционизам, евреи, рептили и илуминати.

Ќе се преигра кажи му. Викни го и пушти му ја репризата од првата утакмица.

Утре од 11:00 до 13:30 на Арена М1 Премиум е репризара од Аргентина - Египет.
Ова е подобар термин, рано наутро во Петок на Арена М3 Премиум од 02:00 до 04:30 ќе има реприза од Аргентина - Египет.

Све документирано. Не со исечени слики туку со видеа.

Моментално барса фан бојс што доаѓале на темава за социјализација, мемиња, анализи, заебанции и тн. а анализите за нивното милениче ги гаѓа у срце :
images
Screenshot_20260709_184901_Instagram.jpg
Старт на топка беше...

Џабе, чим немаш видео не е валидно. Вака намерно е сликана сликава и баш во овој момент за да се добие представа дека Месијата го гази на лист, иначе од друг агол јасно се гледа дека стапнува до него а овој намерно дајва за да му изнуди црвен.

Добро е не се само нашите од Арена cringe. Пуштив на Француската БеИН телевизија и одма Мбапе го облекле во костум од црн Каптан Америка, Дезире Дуе и другарите Фантастична четворка.

Очи ме заболеа, па да му ебам мајката, со 15FPS гледаме...

Back
На врв Bottom