Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување

Многу акција ми е ова. Поише сакам корпоративни местенки, моќ и такви работи. Не сакам трчања бркања агенти акции. Succession ја изгледав у еден здив, пре пре предобра за мој вкус.

Многу акција ми е ова. Поише сакам корпоративни местенки, моќ и такви работи. Не сакам трчања бркања агенти акции. Succession ја изгледав у еден здив, пре пре предобра за мој вкус.
И ја сака муќки повеќе пред акција, затоа и ја предложив, нема толку акција ко што мислиш.

99 проценти исто како TV Time, го вчитува експортот, бета верзија е, во коментари на линкот може да се симне, се што ќе направите во бета верзијава ќе остане и после пуштањето на целосната апликација
https://x.com/suitetvapp/status/2074803727110643935

99 проценти исто како TV Time, го вчитува експортот, бета верзија е, во коментари на линкот може да се симне, се што ќе направите во бета верзијава ќе остане и после пуштањето на целосната апликација
https://x.com/suitetvapp/status/2074803727110643935
Ќе го пробам ова, Serialzd e тешка каканица.

Нема посебна тема па тука...

Ништо посебно према кастингот ама па не би рекол лоша.
Пишував мислам на темава, чекај да најдам
Автоматски споено мислење:

Еве:
Многу клише серија. Ако сте гледале било што од Гај Ричи, сте ја гледале и оваа и слободно може да ја испуштите. Полна е со стереотипи. Секоја една сцена е клише.

Последно уредено:
Денес ја завршив Berlin - спинофот на La Casa del Papel. Колку е лошо напишана и изведена немам зборови.
Во LCdP уживав иако епизодите беа по саат и пол, и ликовите беа интересни и дејствие имаше, а Берлин ко Индијци да ја пишувале за 10 долари по епизода, премногу време посветено на импресионирање женски и 40 минути епизода ко 3 саати ми делуваше.

Единствено фино во серијава беше акцијата ко требаа да го ограбат попот и бркотницата што следеше потоа и некоја сцена што се појавија инспекторкиве.

Back
На врв Bottom