СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Кажа машкиот чолизмо.:pos:

Досадни сте веќе и строго неинформирани а ова со ѕидот од 2011 година е од Уницеф кога ги праќаа Палестина и Израел за мир.
Веќе кога си толку паметен ја мислам можеш сам да се снајдеш и да видиш и за едниот и за другиот кои им се Израелските врски кога толку си решен мистерии да откриваш. Сподели што ќе најдеш. Поинтересно е сами кога си пукате во глава.

Рикенче енергијата му е првокласна и сува омраза према Меси така да секое мислење што го дели е мртов сериозен.
Пак си го поштувам, хардкор Пеналдо фанови нема појако нешто.
Секоја логика е уништена од старт, ролеркостер од дискусии секојпат.
Друже репрезентации играат, за Бразил сум...нека се паднат Аргентина па да видиме кој е кој...само без помош на папа Инфантино и судење пенали секоја утакмица. Порано со Батистута, Ортега имаа шмек сега со џуџето тежок канцер па колку сака нека е добар.

10 минути го снимаат во грб стрелецот додека се радува со соиграчите. Огромна 8ца на дресот, со читки големи букви пишува OUNAHI, а коментаторот продолжува да не трупа со информации за "стрелецот" Рахими

Ми го префрли мислењето во антисемитизам темата.:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Алоооо не си добаррррр.
Цела Каталонија е со Палестински знамиња, самиот регион мисли дека е независна држава затоа Шпанија не ги чепка ако тропнат на врата мисирите.
Јамал на прослава беше свесен и пак вееше Палестинско знаме.
Од прееска едно му објаснуваш тој друго тера. Да да не си добар ич.

Прегледај го приврзокот 481681

Прегледај го приврзокот 481682

Не си добар во главата очигледно.
Јас да се запрашам за кого навивам или ти?
Незнам што е толку тешко да го видиш текот на настаните каков бил и кај едниот и кај другиот. Ајде во право си, местена беше 2022 сега местат 2026 да тепа Португалија за Кардашијан педерлукот со ботокс да ми вади стомачни и да ми каже само он и никој друг на светов колку е најјак.
Зашто си морон како што си морон па со некои одвратни натписи мислиш дека ќе ми го смениш мислењето за Пеналдо ?
Ти пишав погоре што мислам за него.

За миџетов не знам зашто ми споделуваш цитати за тоа колку добра душа има кога ти кажувам дека целата организација со клубот најмалце е сомнителна.
А кога ќе прочиташ кои се има право, слобода а и покана да иде да го лигави тоа ѕидот со кече на глава и сам ќе заклучиш дека некои случајности не се случајни.
А пак ќе ти кажам кога позади сите светски заговори стојат евреи не знам како не ти е сомнителна целата работа што премногу се форсира и се штити месијата.
Христијанов ако стварно силувал треба да го репнат и да си одговара за тоа. Но сеуште не ми ја објасни целатата негова врска со евреите и кој тоа го посетувал на терен .
Автоматски споено мислење:

Ми го префрли мислењето во антисемитизам темата.:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Алоооо не си добаррррр.
Цела Каталонија е со Палестински знамиња, самиот регион мисли дека е независна држава затоа Шпанија не ги чепка ако тропнат на врата мисирите.
Јамал на прослава беше свесен и пак вееше Палестинско знаме.
Од прееска едно му објаснуваш тој друго тера. Да да не си добар ич.
Толку си прост и неписмен што ни контекстот на мислењето не знаеш да го разбереш.
Башка што па ја се објаснувам со меси фан бојс. Со самото тоа што си во оваа багра јасно е дека имаш IQ колку бројот на дресот на миџетчето.

Убиствена контра имаат Мароканците и тоа се виде на дело денес, ги одраа во второто полувреме Канаѓаните со тоа оружје.

Заслужен пласман даље, одлична екипа се.

Енглезите квичеле што ќе играат на Ацтека, да им ебам се најмило јас на нив.

Убиствена контра имаат Мароканците и тоа се виде на дело денес, ги одраа во второто полувреме Канаѓаните со тоа оружје.

Заслужен пласман даље, одлична екипа се.

Енглезите квичеле што ќе играат на Ацтека, да им ебам се најмило јас на нив.
во секој случај end of the road за англичаните, па макар играле и на вембли !!!

Очекувано. Канада што знам. Имаа ветар во грб од домашниот терен плус со Катар јбт. Босна тука највеќе разочара според мене што не завршија второ ама и не заслужија.
Успех е и ова за Канада. Чудно денеска што бркаа цело време победа наместо да се фокусираат на резултат. Да ги натераат Мароко да бркаат. Сменети беа улогите. А Мароко вака играше во групите со Бразил. Па и со Шкотска им забија први и после се бранеа.

Ова и премногу и беше на Канада,лимитиран квалитет релативно лесна група коа 2 пати налетаа на посериозен противник изгубија,ништо непокажаа посебно просек екипа. Да видиме сеа Французите како ќе влезет во натпреваров мислам дека ќе им запнет од почеток за да после се порелаксирани Парагвај дали ќе имаат и 30% посед овде мислам дека ќе ги наполнат французиве најмалку 3 комада

Ееее Мароко стана фактор во фудбалот, ги бутнаа пола велесили гледајќи од Катар. Кој ги знае може следни се и Франција. Нејќам да помислам дека Парагвај после сексот од Америте можат до две сензации.

Најјако ми е "ФИФА оплеска со ждребот".:pos:
Доста бе со тие "коперација" муабети, дека се е местено, се некоја игра се игра.
Како може ФИФА да им ги мести утакмиците на Аргентина и Португалија и кој со кога ќе укрстува...
Најјако од се ми е за минатото СП, муабет на другар, дека Коло Муани намерно промашил у 125та минута за да освои Меси. :vozbud:
99% се сложувам со тебе, глупи муабети се повеќето но исто така факт е дека Аргентина има среќа во ждрепка/групи.
Исто така и во K/O ова првенство, има доста полесен пат.

Иако не мислам дека има некој мастер план и теории на заговор.
Ако не се лажам и минатото првенство мислам дека имаат полесен пат.

Нема ништо лошо тоа да се признае, далеку од тоа дека се криви Аргентина за тоа што имаат полесен пат, дечките си играат фудбал и тоа е тоа.

А каков пат има Франција сега?
Сенегал
Ирак
Вториот тим на Норвешка
Шведска која изгуби се што можеше во квалификациите и плус мртвакот Потер им е селектор
Парагвај
Мароко во 1/4 финале.
Тоа ќе им е прв сериозен противник.
Аргентина ако стигнат до 1/4 финале ќе играат веројатно со Колумбија

Уште една работа
Аргентина има освоено 3 турнири со ред. Тоа им успеало уште на Шпанија 2008-2010-2012. И следното светско во 2014 испаднаа во групата. Аргентина сега направи чекор понапред и стигна до 1/8 финале.
Освен Шпанија и други светски шампиони испаѓале во групите. Циклус е тоа, мора еднаш да клапнат. Затоа помалку плачење и уживајте во фудбалот

Back
На врв Bottom