Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да најдам добар држач за телефон за во кола. Не мислам на оние од Тему или пазарските што се местат на пластичните решетки од каде што дува климата, него на добар квалитетен држач што ќе можам да го закачам на шофершајбна и ќе стои?
Lukas as
Skopje

Најчесто за подмачкување се користи така наречена грејс маст (зелена) не графитна сива ,можеш да ја пронајдеш во Макпетрол бензиските пумпи но внимавај не ставај премногу исто така можеш да најдеш и други бои единствен проблем е што тие најчесто се продаваат во амбалажа од 1 кг што е премногу за ова , ако си од Скопје пробај на битпазар да купиш во некоја кеса мислам дека продаваат или во продавнициве за оков само повторно многу малку стави да не ги направиш лом завесите па да си имаш поголем проблем :)
благодарам за советот, јас таква имам дома не треба да купувам,
а откако прашав се пуштив во подрум и кога гледам сум имал од овој спреј

1000002086.jpg

благодарам за советот, јас таква имам дома не треба да купувам,
а откако прашав се пуштив во подрум и кога гледам сум имал од овој спреј

Прегледај го приврзокот 481695

Покорисно е да користиш маст за подмачкување, отколку масло за подмачкување. За прозорските профили, нели...

Маста е попрактична затоа што се лепи и трајно „стои„ на површините кои сакаш да ги штитиш од абење, а маслото е покорисно ако го користиш „во затворено„, односно на места од кои не може да истече.

Покорисно е да користиш маст за подмачкување, отколку масло за подмачкување. За прозорските профили, нели...

Маста е попрактична затоа што се лепи и трајно „стои„ на површините кои сакаш да ги штитиш од абење, а маслото е покорисно ако го користиш „во затворено„, односно на места од кои не може да истече.
реков имам и маст ќе ставам и од нејзе

Предложете ми продавници каде можам да најдам/видам/купам квалитетен мебел за дневна/спална/бања? Скопје или пошироката околината? Каде вие имате купувано, од каде сте биле задоволни? Не би сакал да шетам од една продавница во друга. Благодарам однапред.

Југоекспорт стил.
Јас се отепав чекајки креветот, ама квалитет.
Мислам од Полска и Словенија увезуваат.
Италија беше мојата гарнитура од нив. Исто 3 месеца чекав.
Квалитет се они ама и скапи се.

Сега меркам една округла трпезариска кај нив. Само кај нив најдов округла што може да се зголеми.

Италија беше мојата гарнитура од нив. Исто 3 месеца чекав.
Квалитет се они ама и скапи се.

Сега меркам една округла трпезариска кај нив. Само кај нив најдов округла што може да се зголеми.
Да и од Италија имаа.
Јас си го монтирав креветот и пољаците ги утнале дупките. Ама генерално квалитетен мебел имаат.

Предложете ми продавници каде можам да најдам/видам/купам квалитетен мебел за дневна/спална/бања? Скопје или пошироката околината? Каде вие имате купувано, од каде сте биле задоволни? Не би сакал да шетам од една продавница во друга. Благодарам однапред.
Прима и Југоекспорт

Back
На врв Bottom