Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jedino se ovu nemoze na mac gledati. Nema sanse reddevils.. Ako netko ima ja ga izazivam da mi posalje da provjerim dali govori istinu. Pricam iskljucivo za mac portal/c
crveni djavoli na stalker se ne mogu gledati bez MAG box-a, imaju modifikovanu verziju ministre koja zahteva dodatne parametre, a nijedan iptv player, da sam ja vidio, ne salje te parametre. tako da nije u pitanju je li tacan/netacan MAC i ostali parametri, mozes 100% sve tacno da upises nece sve dok se rucno ne dopise sta treba

crveni djavoli na stalker se ne mogu gledati bez MAG box-a, imaju modifikovanu verziju ministre koja zahteva dodatne parametre, a nijedan iptv player, da sam ja vidio, ne salje te parametre. tako da nije u pitanju je li tacan/netacan MAC i ostali parametri, mozes 100% sve tacno da upises nece sve dok se rucno ne dopise sta treba
To tko zna uopce nije problem. Necu sad javno pisati kako ali moze se ama bas sve nadopisati. Samo treba znati sta ga muci. Sta tocno treba upisati

Dobro veče ako moze jedna ex yu bar 10ak dana da traje trenutno sam u Grčkoj bio bi h zahvalan još jednom hvala vam unapred pozzz

Pozdrav. Ima li netko m3u listu od Strong8k ili Trex koja sadrži albanske kanale i može mi je poslati u privatnoj poruci?

Pozdrav. Može li se dobiti neka naša lista?

Pozdrav braco, moze li mi neko poslati listu sa domacim kanalima? Hvala vam unapred

dali neko ima skener, koji se zove ip dream scaner , nekada sam ga imao pa se sad sjetio nanjega a nisam si ga sahranio kad sam formatirao novi windovs na komp , da vidim dal se još šta nađe sanjim , ubacio si mu jedan ip od neke drzave i on je onda trazio po celom obsegu tog provajdera foldere kao sto su root , configuration , dovnolads , dokuments ,usb

dali neko ima skener, koji se zove ip dream scaner , nekada sam ga imao pa se sad sjetio nanjega a nisam si ga sahranio kad sam formatirao novi windovs na komp , da vidim dal se još šta nađe sanjim , ubacio si mu jedan ip od neke drzave i on je onda trazio po celom obsegu tog provajdera foldere kao sto su root , configuration , dovnolads , dokuments ,usb
Ja ga imam negdje na starom laptopu.
Ne zove se tako na slici ti pise naziv.
Mogo si sa njim i laptope otvarat svasta.
Ja znam da mi zadnje t com blokirao taj skener i dva puta sam dobio opomenu.
Zadnje sta sam sa njim je radio stanica jedna u istri njihov laptop.
Skinuo im sve pijesme po fajlovima brdo toga bilo .
Onda dao kolegi na jednom radio lokalnom.
Inace izvrsni ja sam godinama sa njim vadio sve zivo.Iliste i c linije,pa kompe,usb.
To su bili dani.

Attachments

• Screenshot_20260704_125032_Chrome.jpg
    Screenshot_20260704_125032_Chrome.jpg
    110,8 KB · Прегледи: 109
Последно уредено:
Ja ga imam negdje na starom laptopu.
Ne zove se tako na slici ti pise naziv.
Mogo si sa njim i laptope otvarat svasta.
Ja znam da mi zadnje t com blokirao taj skener i dva puta sam dobio opomenu.
Zadnje sta sam sa njim je radio stanica jedna u istri njihov laptop.
Skinuo im sve pijesme po fajlovima brdo toga bilo .
Onda dao kolegi na jednom radio lokalnom.
Inace izvrsni ja sam godinama sa njim vadio sve zivo.Iliste i c linije,pa kompe,usb.
To su bili dani.
Ja sam sa tim slucajno uletio na neku blagajnu. Mogao sam sve pobrisati jbt. Odmah sam izasao kad sam skuzio haha

Back
На врв Bottom