- Член од
- 3 декември 2018
- Мислења
- 576
- Поени од реакции
- 3.379
Zaboravio da postoji mrak. Imaš li njegovu login stranicu?mrak sam povadio u m3u...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio da postoji mrak. Imaš li njegovu login stranicu?mrak sam povadio u m3u...
crveni djavoli na stalker se ne mogu gledati bez MAG box-a, imaju modifikovanu verziju ministre koja zahteva dodatne parametre, a nijedan iptv player, da sam ja vidio, ne salje te parametre. tako da nije u pitanju je li tacan/netacan MAC i ostali parametri, mozes 100% sve tacno da upises nece sve dok se rucno ne dopise sta trebaJedino se ovu nemoze na mac gledati. Nema sanse reddevils.. Ako netko ima ja ga izazivam da mi posalje da provjerim dali govori istinu. Pricam iskljucivo za mac portal/c
To tko zna uopce nije problem. Necu sad javno pisati kako ali moze se ama bas sve nadopisati. Samo treba znati sta ga muci. Sta tocno treba upisaticrveni djavoli na stalker se ne mogu gledati bez MAG box-a, imaju modifikovanu verziju ministre koja zahteva dodatne parametre, a nijedan iptv player, da sam ja vidio, ne salje te parametre. tako da nije u pitanju je li tacan/netacan MAC i ostali parametri, mozes 100% sve tacno da upises nece sve dok se rucno ne dopise sta treba
Slikat cu ti ja jednog dana sad sam u guzvi velikoj svaki danTo tko zna uopce nije problem. Necu sad javno pisati kako ali moze se ama bas sve nadopisati. Samo treba znati sta ga muci. Sta tocno treba upisati
uzivaj u odmoruDobro veče ako moze jedna ex yu bar 10ak dana da traje trenutno sam u Grčkoj bio bi h zahvalan još jednom hvala vam unapred pozzz
Ja ga imam negdje na starom laptopu.dali neko ima skener, koji se zove ip dream scaner , nekada sam ga imao pa se sad sjetio nanjega a nisam si ga sahranio kad sam formatirao novi windovs na komp , da vidim dal se još šta nađe sanjim , ubacio si mu jedan ip od neke drzave i on je onda trazio po celom obsegu tog provajdera foldere kao sto su root , configuration , dovnolads , dokuments ,usb
Taj je najbolji za to sta si pisao ja druge nisam koristionije taj
Ja sam sa tim slucajno uletio na neku blagajnu. Mogao sam sve pobrisati jbt. Odmah sam izasao kad sam skuzio hahaJa ga imam negdje na starom laptopu.
Ne zove se tako na slici ti pise naziv.
Mogo si sa njim i laptope otvarat svasta.
Ja znam da mi zadnje t com blokirao taj skener i dva puta sam dobio opomenu.
Zadnje sta sam sa njim je radio stanica jedna u istri njihov laptop.
Skinuo im sve pijesme po fajlovima brdo toga bilo .
Onda dao kolegi na jednom radio lokalnom.
Inace izvrsni ja sam godinama sa njim vadio sve zivo.Iliste i c linije,pa kompe,usb.
To su bili dani.