Мекдоналдс кога работеше еднаш јадев и тоа катастрофа е. Лепче некое третирано со триста хемикалии и замрзната плескавица исто така полна хемија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не туку подобро изгледа некако со повеќе работи внатре во лепчето за разлика од тие на Мекдоналдс.Вака од рекла-казала повкусно му звучи Baking Bread![]()
Мекдоналдс кога работеше еднаш јадев и тоа катастрофа е. Лепче некое третирано со триста хемикалии и замрзната плескавица исто така полна хемија.
Ептен се забега со оф-топик. Секој бургер у земјава е подобар од Мекдоналдс. Тоа е факт. Се сеќавам бев основец на екскурзија во Охрид со џепарац колку за да не приумреш од глад и школските појдоа Мекдоналдс да јадат, па ајде и јас. 50-60 денари, ако не се лажам тогаш беше некое сендвиче од 5 сантими дијаметар, уште ме боли душа што сум дал толку пари за две залчиња пластика. 50-60 денари пред 20 години беа 3-4 векни леб, а јас за две залчиња ги фрлив што не беа ни од далеку вкусни.Не туку подобро изгледа некако со повеќе работи внатре во лепчето за разлика од тие на Мекдоналдс.
Мебелот им е просечен до со подпосечен квалитет.Што ќе правиме со IKEA? Дали имаат добар мебел и дали ќе дојдат во Македонија? Ако може и таа тема да се начне.
Мислам дека честа и за таква тема треба да падне на @MARCELLO, човекот си е талентиран за отварање и негување на такви теми.Што ќе правиме со IKEA? Дали имаат добар мебел и дали ќе дојдат во Македонија? Ако може и таа тема да се начне.
Ама затоа па тука на нашиве салони за мебел што продаваат од просечни уште подпросечни се, како бонус ке си чекаш 3месеци па и ке растовараш зашто шоферот иде самМебелот им е просечен до со подпосечен квалитет.
Нешто како добро сошиена мајца со добра симетрија, направена од најефтиниот могучи памук.
Е сеа цените многу ги кренаа, што не го оправдува балансот цена квалитет.
ИКЕА исто се чека по месец и пол и се наплатува доста солено за таа достава. А во поголемиот број од случаеви нема можност да ја подигнеш сам робата. Плус ако порачаш повеќе работи, голема е веројатноста вработените од екстерната фирма доставувач да "скрие" некој пакет па да се расправаш со рекламации.Ама затоа па тука на нашиве салони за мебел што продаваат од просечни уште подпросечни се, како бонус ке си чекаш 3месеци па и ке растовараш зашто шоферот иде сам