Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.636
- Поени од реакции
- 20.887
Најдобриот стохохоохохохохопер на сите времиња во Премиер лигата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има на РТС1, фала брат, таман пеналиве ќе ги фатамПуштете ртс 1 има пренос ако не дошол на арена
Боно У2
...ама и Боно у 3 саат брани ко неарен!
ПСИХОПАТ! МАЕСТРАЛНА ПЕНАЛ СЕРИЈА![]()
Пошто вообичаено во пенал серии се зависи од голманот и математиката и науката зад бранење на пенали.Жими куров на среќа ја одбрани оваа последна.

Пошто вообичаено во пенал серии се зависи од голманот и математиката и науката зад бранење на пенали.
Во глава им влезе на Холанѓаниве, не се работи за среќа или несреќа, повеќето голмани одат на инстинкт и слично. Боно реши сам да им влезе во мозок и да види дали ќе успее... и успеа! Да скокнеше како секој голман што скока немаше да ја фати.... Така да, не, не е среќа, тактика е да се понаша ко ретард и да се движи наместо да скока ко пантер.
Исто и Еми Мартинез е мајнд-гејмс играч. Сфаќам 8/10 луѓе ова ќе им е грозно и антипатично, ама за мене и за уште некој што не е Мароканец ова е absolute cinema и генијалност![]()

И јас не издржав, после читав резултат ко улав во ниедно време. Ама мераци, да им се плукнам во таа неолиберална јуропа. Со борина да бараш локалци во репрезентација, срамотилаци.Сум задпал на нацистите баш ми е мило што го цицнаа.