СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ауауа огин Мароко кога израмнија. Секако мислам ќе беше доста нефер Холандија да тепа. Мароко многу многу добар еј.
Автоматски споено мислење:

Аоао што му фати на 9кава од Мароко.

Последно уредено:
Пуштете ртс 1 има пренос ако не дошол на арена
Има на РТС1, фала брат, таман пеналиве ќе ги фатам (y)

Леле на шо спаднаја Холандија. Третокласни играчи ццц... и не памтам дека некогаш Холандија поминале на пенали.

Последно уредено:
Боно У2

...ама и Боно у 3 саат брани ко неарен!

ПСИХОПАТ! МАЕСТРАЛНА ПЕНАЛ СЕРИЈА :cuc:

Комедија беа овие два промашени пенала на Холанѓаните.

Боно У2

...ама и Боно у 3 саат брани ко неарен!

ПСИХОПАТ! МАЕСТРАЛНА ПЕНАЛ СЕРИЈА :cuc:

Жими куров на среќа ја одбрани оваа последна.

Жими куров на среќа ја одбрани оваа последна.
Пошто вообичаено во пенал серии се зависи од голманот и математиката и науката зад бранење на пенали.

Во глава им влезе на Холанѓаниве, не се работи за среќа или несреќа, повеќето голмани одат на инстинкт и слично. Боно реши сам да им влезе во мозок и да види дали ќе успее... и успеа! Да скокнеше како секој голман што скока немаше да ја фати.... Така да, не, не е среќа, тактика е да се понаша ко ретард и да се движи наместо да скока ко пантер.

Исто и Еми Мартинез е мајнд-гејмс играч. Сфаќам 8/10 луѓе ова ќе им е грозно и антипатично, ама за мене и за уште некој што не е Мароканец ова е absolute cinema и генијалност :cuc:

Аууу, поздрав Низоземциии

Никогаш немам видено таква пенал-одбрана, стоечки му ја фати на страна, како на мало дете :D

Пошто вообичаено во пенал серии се зависи од голманот и математиката и науката зад бранење на пенали.

Во глава им влезе на Холанѓаниве, не се работи за среќа или несреќа, повеќето голмани одат на инстинкт и слично. Боно реши сам да им влезе во мозок и да види дали ќе успее... и успеа! Да скокнеше како секој голман што скока немаше да ја фати.... Така да, не, не е среќа, тактика е да се понаша ко ретард и да се движи наместо да скока ко пантер.

Исто и Еми Мартинез е мајнд-гејмс играч. Сфаќам 8/10 луѓе ова ќе им е грозно и антипатично, ама за мене и за уште некој што не е Мароканец ова е absolute cinema и генијалност :cuc:

Aбе не знам дали им влегол или не во мозок, ама овој крена пред време на страна и среќа негова глупакот Самервил шутираше во таа страна.

Сум задпал на нацистите, баш ми е мило што го цицнаа.

Последно уредено:
Ау, каква ноќ за фаворитите :)
Не сакаш да си навивач на Пул ноќва.
Данте душо, Нагелсман фаворитот за клупата на Јунајтед, хе хе. Имало господ.

Сум задпал на нацистите баш ми е мило што го цицнаа.
И јас не издржав, после читав резултат ко улав во ниедно време. Ама мераци, да им се плукнам во таа неолиберална јуропа. Со борина да бараш локалци во репрезентација, срамотилаци.

Back
На врв Bottom