Фан клуб : Лина Ѓорческа

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Забава сеа ќе ви праиме ќе потенцираме на темиве сингл и дубл, за да не се навредите, бог да чува, ко некои закоравени снегулки, амааа китинов не го заборавај, како така, а девојкава невидена историја испишува се тресеме вчера на меч топка на резултати, ја на Китинов ќе мислам баш у тој момент со оглед дека постот е напишан инстантно откако светна 2-0. :ROFLMAO:
Кај тебе може било 2-0, ама кај бијонс и АИ замисли како било.

Извињавајте за офтопик ама што се чудите за бијонсета!?
Па она едни исти јуфке ги постира у 2019 и у 2020 дека ги зготфила.
А устфари види ги какфи су, личиф како на ЏекЕс што праесфа.Изедесфа омлет, повратисфа га, па па га пржисфа за да га едеф. :vozbud:

1570372370099.png

Последно уредено:
Браво за Лина, само тоа дојдов да кажам :)

Не ја полнете темава со работи што не се тоа што е темата. Темава е толку убава што не и се потребни оф топик мислења.

Не ја полнете темава со работи што не се тоа што е темата. Темава е толку убава што не и се потребни оф топик мислења.
Па едноставно е, не пишувај во истата. :icon_lol:

не бе не забеган форум сме, Лина пишува историја, ние за китинов и јуфките на bijons праиме муабет, многу Не не бива.
А Лина еден ден ќе отвори форумот ќе рече обобобо одам да видам како ме воспевале моите драги сограѓани на овој форум, ќе налета на јуфки, китинов, на тоа дека еден член на форумот ја гледал во паралелниот универзум каде чоукнала у втор сет, и што уште не, многу ќе се преиспита дали вредела жртвата што ја дала за спортов во земјава ја да ви кажам, и за тоа ние ќе сме криви и никој друг.

Очигледно си слеп или не знаеш да читаш, нема трето.

Трет пат ти кажувам дека Лина не е единствената од Македонија што учествува на Вимблдон. Китинов е првиот што учествувал во официјалниот дел на Вимблдон.

Се друго (дали било сингл или дубл) е тотално небитно за лични мислења.

Трет пат ти кажувам дека Лина не е единствената од Македонија што учествува на Вимблдон. Китинов е првиот што учествувал во официјалниот дел на Вимблдон.

I ja 4ti pat ti kazuvam deka kur me boli sto tamu e napravena (nemaerna) greska, sto na forum kade 99% od diskusiite se za singl, ne e potencirano deka ona e plasirana na wimbeldon za prv pat u nasava istorija u singl konkurencija. Postot e napisan instantno koga ona oficijalno se plasirase, u razbirliva euforija, i u moment koga i samiot Kitinov garant kur go bolelo za Kitinov i negovata bravurozna dubl kariera koga Lina ispisuva dosega nevideno i nezamislivo nesto za nasiot tenis. Nebitna greska za nebitna paralela, go shlepate covekot na tema kade ednostavno ne pripaga, apsolutno nebiten e vo kontekst na ona sto vcera se sluci.

Niti pak veruvam on samiot bi se navredil posle nesto takvo, valjda zaso za razlika od tebe, svesen e sto znaci Singl konkurencijata vo tenisot, i ona sto Lina vcera go napravi, pa takov lapsus, greska, neznaenje ne e ni bitno, ne veruvam deka licno bi si go sfatil ko nekakvo ponizuvanje prema nego i negovata dubl teniska kariera, za koja ete, on e nasiot neprikosnoven GOAT.

732165181_2636731496721595_3839515421015817100_n.jpg

... ем спортист, ем убавица, ретка комбинација кај тенисерките!

Поим неам.
Уопште не е битно секако.
Шо се замараш со глупости не ми е јасно.
И ја што употрно ти реплицирам правам кардинална грешка.

Која си ти на крај краева да кажуеш којшокако?
Уопште не си релевантна на овој дел од форумов.
Ради реда пишуваш колку да си ја одржиш дневната доза на спамови на форумов, со тоа глупите три точки на старт од секој мизерен пост.
ахахахаха
некои лекции се учат по потешкиот пат

Лина е медиумски позастапена во Македонија а Китановски не е и ретко кој знае за него така да портали први пишаа дека Лина е прва од Македонија што се квалификувала и ќе учествува на Вимблдон.

Марсело Филипусис Китановски :D
Ете ни јас не знам како му е презимето од толку што знам за него.

Али јас искрен да бидам тенис сум почнал да гледам во време кога Ѓоковиќ почна да победува.

Back
На врв Bottom