placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 4.178
- Поени од реакции
- 4.109
Danas u 21 h videcemo gde ima.jel ima negde multi prenos utakmica sa svetskog prvensta, kada se igraju 2 u isto vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Danas u 21 h videcemo gde ima.jel ima negde multi prenos utakmica sa svetskog prvensta, kada se igraju 2 u isto vreme
Не ти е малце незгодно на македонски форум, каде врочем и не е дозволено да се зборува на туѓ јазик и ако јас се прашувам цела оваа тема требаше одамна да биде во канта, да комуницираш на српски?Danas u 21 h videcemo gde ima.
ti pises makedonski sve razumijem meni to nije nikakav problem ,tu su bili makedonci admini i ova tema je tu vec 11 godina .Da nije malo kasno za mjenjanje pravila,liste nedajem samo srbima i hrvatima tu su i makedonci mnogi gledaju liste koje sam im dao,i ovim putem ih pozdravljamНе ти е малце незгодно на македонски форум, каде врочем и не е дозволено да се зборува на туѓ јазик и ако јас се прашувам цела оваа тема требаше одамна да биде во канта, да комуницираш на српски?
Тебе не те прашав. Го прашав Македонецот.ti pises makedonski sve razumijem meni to nije nikakav problem ,tu su bili makedonci admini i ova tema je tu vec 11 godina .Da nije malo kasno za mjenjanje pravila,liste nedajem samo srbima i hrvatima tu su i makedonci mnogi gledaju liste koje sam im dao,i ovim putem ih pozdravljam
pokusacu da opravdam i pohvalim @placeb sto komunicira samnom na srpskom, jer makedonski ne znam, ako je to zabranjeno, onda je to druga stvar

А IPTV Србите го измислија, така што...tema je za iptv tako da....
ok, ako je tako, onda cemo se malo teze sporazumevati, moracu koristiti translate
Не се разбираме, никој не ви прави проблеми вам. Претходните модератори го игнорирале правилото „користење на македонски јазик“ и веројатно додека администраторот на форумот не одлучи поинаку, темата ќе постои и никој нема да ве брише и банира за јазикот.ok, ako je tako, onda cemo se malo teze sporazumevati, moracu koristiti translate

Ti kao da si bas sad dosaonego da pitam, (cuo sam za njega) da li je na forumu prisutan clan pod nekadasnjim nikom international (zlatko)
valjda nije zezancijanije zezancijaTi kao da si bas sad dosaovaljda nije zezancija
Nas prijatelj navedeni je pod nick-om zokiniko ajde da odgovorim toliko imam prava poznajuci ga...