СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Финалето во 2030 можеби нема да се игра на Сантијаго Бернабеу или новиот Спортифај во Барселона туку можеби на новиот стадион во Мароко... Но сигурно нема да се игра во Португалија. Пророк

Ги собра плодовите уште во прво полувреме Шпанија :pos: :pos: :pos:

Јас се откажав од нашиве уште третиот ден, гледам на ХРТ. А таму па цел хрватски Спорт Клуб е собран, по гласовите на коментатoрите. :D

Абе до вчера стенкавте оти немало да има на македонски, сеа како за тоа да гледате фудбал, за да најдете гафови. Најнебитен коментар било дека имал 27 год и играл Ал Хилал ама затоа тоа да го каже некој на ХРТ, уау колку е подготвен, ништо не му бега, се знае. Гледајте и уживајте.

Абе ова не беше црвен за Лукаку? Чисто го умре голманов од Иран со отворена копачка во него.

Јас се откажав од нашиве уште третиот ден, гледам на ХРТ. А таму па цел хрватски Спорт Клуб е собран, по гласовите на коментатoрите. :D
И ништо не пропуштате ниту од нив :) еден двајца што малце од малце се запознаени со фудбалот, другите коментираат на секои две / четири години. Еден куп грешки имаат и тие.

И ништо не пропуштате ниту од нив :) еден двајца што малце од малце се запознаени со фудбалот, другите коментираат на секои две / четири години. Еден куп грешки имаат и тие.
Не дека се сјајни, ама познати ми се гласовите од овие што коментираа ПЛ и некако полесно ми е за пратење. Пример, од кај нас Стерјов, Милковски или господинот Видевски би ги слушел без проблем, колку сакаат глупости нека трескаат. Бидејќи ме враќаат во детството, кога гледавме фудбал на МТВ.

Ама последниве години, со напредокот на технологијата, првенствено менувам програма заради сликата. Имам IPTV со фул ХД резолуција и СП 2022 и ЕП 2024 ги гледав на ITV/BBC ама првенствово само во ХД ги ставиле.. па прво пробав со нашата Арена, ама некако освен Тони, со другите не ми одеше.. па се префрлив на ХРТ во фул ХД.

Не дека некој го заболе стапот, ама јас да си кажам. :D

Од овие што ги собраа на Арена, само Перо Момировски е добар коментатор, класа над останатите, сите други се дибидуси и делуваат како да гледаат фудбал само кога коментираат.

Back
На врв Bottom