Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ивковиќ, Фран и остали?Јас се откажав од нашиве уште третиот ден, гледам на ХРТ. А таму па цел хрватски Спорт Клуб е собран, по гласовите на коментатoрите.![]()
Не ги знам на име искрено (освен Ивковиќ, од емисиите), ама тој не е. Еве која треба да е екипата што го работи СП.Ивковиќ, Фран и остали?
И ништо не пропуштате ниту од нивЈас се откажав од нашиве уште третиот ден, гледам на ХРТ. А таму па цел хрватски Спорт Клуб е собран, по гласовите на коментатoрите.![]()
еден двајца што малце од малце се запознаени со фудбалот, другите коментираат на секои две / четири години. Еден куп грешки имаат и тие.Не дека се сјајни, ама познати ми се гласовите од овие што коментираа ПЛ и некако полесно ми е за пратење. Пример, од кај нас Стерјов, Милковски или господинот Видевски би ги слушел без проблем, колку сакаат глупости нека трескаат. Бидејќи ме враќаат во детството, кога гледавме фудбал на МТВ.И ништо не пропуштате ниту од ниведен двајца што малце од малце се запознаени со фудбалот, другите коментираат на секои две / четири години. Еден куп грешки имаат и тие.

апла судиите навиваат за БелгијаАбе ова не беше црвен за Лукаку? Чисто го умре голманов од Иран со отворена копачка во него.