СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Не сфаќам зошто овој Ливаковиќ не направи посериозна кариера.

Поради преголемиот гвардиолаизам што завладеа, па голман мора да биде КросПирлоЧави во игра со нога.

Утакмичиште до сега. Браво за Хрватска што даваат јак отпор , Англија требаше да ги демолира веќе. Рајс најбољи изведувач на корнери.

Kakva uzasna reakcija na eden od defnazivcive sto se trgna od Belingam od samo nemu poznati pricini, i go ostavi gore sam drugiot mesto da udvoi, zemal dole brani u slucaj da podava, kakva amaterska reakcija ova ni na trening ne se prai, zaso ke jades zauski i klupa za sleden natprevar.

Пикфорд селско јурумлерско фациче. Ништо чудно на таа пара он пак да иде во Бенидорм со сите енглези со Рајан Ер.

Kakva uzasna reakcija na eden od defnazivcive sto se trgna od Belingam od samo nemu poznati pricini, i go ostavi gore sam drugiot mesto da udvoi, zemal dole brani u slucaj da podava, kakva amaterska reakcija ova ni na trening ne se prai, zaso ke jades zauski i klupa za sleden natprevar.
Вушкович мислам дека беше

Огромен талент, ама јбг уште е млад и неискусен.

Толку. Спремни се Англичаните за успех според мене. Прво немаа игра ама во второ ги пикнаа вшише на Хрвативе.

Back
На врв Bottom