Фан Клуб: Интер

Ми излезе шпекулација за Дани Карвахал. Палестра + Карвахал е одлична комбинација за десната страна. Тука улетува и Диуф како трета опција во развој и офанзивна алтернатива за Палестра. Карвахал би можел да покрие и како десен штопер во некои екстремни околности. Веќе имавме позитивно искуство со Дармијам, а Карвахал е сериозен упгрејд на Матео.

Ми излезе шпекулација за Дани Карвахал. Палестра + Карвахал е одлична комбинација за десната страна. Тука улетува и Диуф како трета опција во развој и офанзивна алтернатива за Палестра. Карвахал би можел да покрие и како десен штопер во некои екстремни околности. Веќе имавме позитивно искуство со Дармијам, а Карвахал е сериозен упгрејд на Матео.

Има разлика од десет сантиметри меѓу Дармијан и Карвахал и не се сеќавам некогаш Карвахал да игра во поставка со три штопери позади, ни во Реал, ни во репрезентацијата, ама да би бил одлична аквизиција на десен бек со Палестра.

Можно е да престанеме со 3-5-2 посебно ако го земат Паз.
Автоматски споено мислење:

@Stefan-kobe кажи што е смешно да се насмееме и ние. :cautious:

Последно уредено:
Пак паднал Ериксен на пријателска, очигледно треба да се пензионира

Како не е поврзана? Ако сега не игра за Интер, оф-топик е? Какво непочитување кон играч кој придонесол за освојување Скудето. :cautious:

Да да, особено делот дека треба да иде во пензија е битен. И Скелото ќе праи камбек, не знам колку имаш прочитано. А и Гаргањо се спомнува.

Поентата беше дека Интер немаше воопшто да го ослободи да немаше во Италија закон за играчи со бајпас и такви срања, излага дека во право биле Италијаните, можеше да скине конци вчера.

Двата пати ова му се случува со репрезентација, веројатно чиста случајност но може да биде поврзано и со тренинг методи, исхрана, поретка контрола од докторски екипи...

Во секој случај, среќа што остана жив, пари има, нека си се посвети на фамилијата и тоа е тоа.

Поентата беше дека Интер немаше воопшто да го ослободи да немаше во Италија закон за играчи со бајпас и такви срања, излага дека во право биле Италијаните, можеше да скине конци вчера.
Па во право се, за кој кур да преземаат ризик, за да се деси вакво нешто ко вчера? Се знае, срцева маана е потенцијална бомба во иднина, ма колку год медицината отишла напред. Денешниот спорт бара премногу напор, тренирање и суплементација така да човек со срцева маана нема што да дозволуваат да игра фудбал на врвно ниво.

Не е прв пат ова случај во Интер, се случи и на времето со Кану, му открија срцева мана на преглед. Морати му плати операција во САД и најверојатно му го спаси животот. После тоа го пуштија да замине и играше во Арсенал.

Atalanta spored Sky pak se premislile, ovoj pat 55m baraat za Palestra.
Uste lani so Lokman trebase da gi precrtaat, ako ima budala sto ke dae tolku za igrac sto i vo ovie ludi uslovi, so toa sto go pokazal u sportov, maks treba da vredi 30m, neka go, pa Hakimi poeftino go zemaa, od Real, Ederson sto im bese mnogu biten igrac za pomalku go dadoa vo United, ene go i vo repka go viknale.

Abe gubete se, tocno e deka (golem) problem ke e ova za Inter, skautingot treba da im se ukluci za najako, nesto po sto i klubot ne e mnogu poznat, zaso dostapen jak wing back ne gleam da ima, bar mene ne mi teknue na nekoj takov.

Atalanta spored Sky pak se premislile, ovoj pat 55m baraat za Palestra.
Uste lani so Lokman trebase da gi precrtaat, ako ima budala sto ke dae tolku za igrac sto i vo ovie ludi uslovi, so toa sto go pokazal u sportov, maks treba da vredi 30m, neka go, pa Hakimi poeftino go zemaa, od Real, Ederson sto im bese mnogu biten igrac za pomalku go dadoa vo United, ene go i vo repka go viknale.

Abe gubete se, tocno e deka (golem) problem ke e ova za Inter, skautingot treba da im se ukluci za najako, nesto po sto i klubot ne e mnogu poznat, zaso dostapen jak wing back ne gleam da ima, bar mene ne mi teknue na nekoj takov.

Нивно право е да одредат цена, се да им ебам у пичка. А и на идиотиве од управата што им го дадоа ефтино Залевски лани, за да те ебат со цената за Лукман и сега за овој.

Нека ги гонат Аталанта, иако изгледа како добар талент, ме потсеќа на Кансело по малце, ама една Аталанта да си игра курот со тебе, нек се гонат, ќе го дадат за 30 на друг секако.

Не знам како не им дојде памет после ланската сага со Лукман?
Или има нешто што не знаеме ние или овој Марота и не е толку бистар како што си мислиме.
Стај го у равенката и поклонот наречен залевски од лани и резултатот испаѓа уште по језив...

Back
На врв Bottom