Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку е вистина, ултрасите на Минхен 1860, внеле лажно знаме на прославата на Баерн Минхен :pos:

Нит е смешно, ниту е интересно но нема тема за трагични фудбалски слики.
Поглупа мода од последниве 10 години немало никогаш во историјата на светот.
Жени носат фудбалски и спортски патики со бели чорапи до колена а мажите се облакаат ко тетки. А со чантиве во рака кога ќе ги видам...

1000034117.jpg

1000034122.jpg

Нит е смешно, ниту е интересно но нема тема за трагични фудбалски слики.
Поглупа мода од последниве 10 години немало никогаш во историјата на светот.
Жени носат фудбалски и спортски патики со бели чорапи до колена а мажите се облакаат ко тетки. А со чантиве во рака кога ќе ги видам...

Прегледај го приврзокот 479083

Прегледај го приврзокот 479084
Ај да беше рандом црнец ќе го разберев, ај да беше некое воук педерче од западна Европа па ќе го разберев, ама унгарец вака да се носи ?

Башка вунени ноги не идат на вакви убави бели панталони и ваква шиперска утовар - истовар битпазар ципела.
@Aceso ти дека оправаш моди у другата тема може да не удостоиш со твој коментар за комбинацијава и ташничкава ?

Ај да беше рандом црнец ќе го разберев, ај да беше некое воук педерче од западна Европа па ќе го разберев, ама унгарец вака да се носи ?

Башка вунени ноги не идат на вакви убави бели панталони и ваква шиперска утовар - истовар битпазар ципела.
@Aceso ти дека оправаш моди у другата тема може да не удостоиш со твој коментар за комбинацијава и ташничкава ?

Избегнувам дискусија со тебе на тема воук. :D

Последно уредено:

Супер би ти стоела комбинацијата. :D

Јас како модно гуру ќе кажам дека ташничкава ми се свиѓа како за мене, јас такви ташни сакам да носам, кошулчето е ок како за тебе, а панталонките не ми се свиѓаат ни за мене ни за тебе.

Хм, чевличките не му стојат ок на овој дека има многу широки нозе, ама тебе може би ти стоеле ако имаш мало стапало. :D

Сакам loafers ама конкретно овој модел ми е чуден.

Можда си е двоцевка, иначе зашто мажите трачарат кој што носел у тема за фудбал. :D

Последно уредено:

Шабанки се викаат тие. Идеални за продавање семки пред стадион и возење такси во летните денови.

Back
На врв Bottom