- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.840
- Поени од реакции
- 125.326
ехеее 2013 на АО Стен го покрадоа така против Новак на брејк шанса за него, на основна линија слета топката а овие досудија аут и нормално Стен не побара Челенџ и после си еба мајката. Ова беше во петти сет, ако направеше Стен брејк веројатно ќе го добиеше мечот.![]()
TSH Tennis on Instagram: "Did Roland Garros stubbornness to stick to the tradition of having line judges over electronic calling screw over and rob Casper Ruud of a quarterfinal at his favorite tournament? — Follow us for everything happening in the
306 likes, 28 comments - tsh.tennis on June 1, 2026: "Did Roland Garros stubbornness to stick to the tradition of having line judges over electronic calling screw over and rob Casper Ruud of a quarterfinal at his favorite tournament? — Follow us for everything happening in the tennis world! —...www.instagram.com
Не покажаа ништо на Еуроспорт вчера. Ова е голема кражба и пошо Руд е префин и помалку популарен ќе остане така без многу фама. Ваљда немаше ништо да смени ако почнеше да и урла , а и шо знам дали самиот бил сигурен дека е аут...
Традицијата на РГ не остави без многу понеизвесен меч , после 2-0 јасно беше веќе.
Поентата ми е дека се дешаваат вакви работи, особено на земја каде трагот може да излаже, кој стапнал барем еднаш на терен и видел какви трагови оставаат топчињата знае за што зборувам.

Не е за инает, ама во вакви случаи скоро секогаш навивам за underdog-от. Плус и некако Флавио ги заработи симпатиите кај мене по Дејвис купот лани. Од Италијанците секако Мусети ми е бр. 1, ама освен него Коболи е единствен што не го мразам, хахаа.