KSC#371 - Песна која што станала популарна/култна поради ТВ Серија/Филм

• Креатор на темата Креатор на темата Смртта
  • Време на започнување Време на започнување
Може не е за тука песнава, ама па барем за мене не ми била многу позната пред да ја гледам серијава.

Neka mu gi kazi nekoj na @Audiofil pravilata ;)
Пушти законски документ со печат кај што ги пишува тие правила.Ако не постои таков продолжете да си правите ваши филмови а јас експресно ќе ги избришам сите видеа што сум ги постирал а има уште за постирање но проблемот е што 90% од членовите музички се необразовани па затоа и не ги пуштиле.

Пушти законски документ со печат кај што ги пишува тие правила.Ако не постои таков продолжете да си правите ваши филмови а јас експресно ќе ги избришам сите видеа што сум ги постирал а има уште за постирање но проблемот е што 90% од членовите музички се необразовани па затоа и не ги пуштиле.
10. Секој учесник може да учествува со само една пријавена композиција во еден натпревар.

Stvarno koj del od ova pravilo ne go sfati :cautious:

10. Секој учесник може да учествува со само една пријавена композиција во еден натпревар.

Stvarno koj del od ova pravilo ne go sfati :cautious:
Што не го пријавиш ова на некоја национална телевизија барем ќе бидеш гледан и познат што викаш?

Ne vikam nisto , samo ova ke napra
Јас само ќе кажам АДИО ПАМЕТИ и живејте си го вашиот виртуелен филм.Кај сте музички неписмени па и јадете г...а одозгора.Толку од мене.
Автоматски споено мислење:

Во иднина се што е поврзано со музика ќе го игнорирам исто како да не постои тема на форумов.

Back
На врв Bottom