Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како Интернет Експлорер.

Нека ни е честит титулата! Со екипава имавме славење како во Лондон да сме, да не ме мислите!

За играта, да бидам искрен, си преспав повеќето утакмици, но додека има резултати немам ништо против неа.

Следен пост ви ветувам после овојувањето на ЛШ :vozbud:

Момци нека ни е честито и да ни се множат, бев во тешки гужви комплетно го заборавив форумов, после толку трауми и нервози конечно ги дочекавме нашите 5мин. :love: :love: :love: :love:

Микел Артета! Тоа е името за оваа шампионска титула. Иди мајсторе у Будимпешта и напрај го тоа што никој го нема направено за Арсенал.

Иначе, сигурен сум дека ја гледавте церомонијата, буквално се наежив кога почна скандирање One Arsene Wenger од навивачите, заедно со играчите. Папа Венгер, МАЈСТОРИШТЕ!

@mkgunner многу ми е жал за тебе што после 22 години титула у Премиер Лига ти ја врати Артета.
Да даде господ еден ден твојата платонска љубов Унаи гудебенинг Емери бар еднаш да те сафтоса у чмарот. :sekc:

Attachments

• 20260524_204915.jpg
    20260524_204915.jpg
    354,9 KB · Прегледи: 9

Толку тапа ми е Хавертс, се влече по терен, ама еве сакам да ме демантира и да ја реши у наша полза :icon_mrgr:

Штета за пропуштенава шанса се надевам ќе имаат уште шанси оваа генерација за да го освои овај трофеј го заслужуваат тоа.

Јбг. Многу слично и си ја типував утакмицава, гол до 12 минута и умртвување до крај. Само што типував дека 1-0 ќе остане.Штета што не издржавме.

Овој пат оправдана е стратегијата. ПСЖ по мене се во моментов најдобро технички поткована екипа и нема боље контра од нив во моментов.

Ја оправдувам и одлуката Габи да шутира последен. Сепак е еден од лидерите на тимов и главна алка во оваа дефанзивна поставеност, што и беа перфектни вечерва. Баш и реков кога го видов...ајде што биде биде...без притисок.
Сепак прво наше финале што во целост го гледам(на првото матура правев у курац). И фала им.

Пак ќе ги пцујам догодина кога ќе ме нервираат

Ова Артета треба да го разбере како крај на прв циклус и да се менува, во спротивно ќе заглави со овој пат.

Успеа да среди еден клуб кој беше во расуло и далеку од конкуренцијата и да го донесе до врв, постепено се повеќе жртвувајќи во корист на резултат, за на крај да претера.

Направи одлична работа со Арсенал, сега е време да покаже дали ќе тера по инерција (а да го извадат некои квалитетни фудбалери во напад, за кои сега Арсенал има пари) или ќе успее да се тргне и да промени нешто.

А во однос на тимот, Арсенал има еден куп фудбалери кои што се квалитетни, со некаде двајца меѓу најдобрите на нивните позиции, но мора клубот да донесе екстра квалитет, а не само да се ослонуваат на голем и квалитетен ростер, што е добро за долга и напорна сезона, но елитен фудбал, мора и елитен квалитет, особено на позиции кои решаваат натпревар.

Пристапот и мораше да е до некаде ваков денес реално ПСЖ се моментално најсилниот тим во Европа и светов. Само се надевам дека нема да го гледаме ова шо го гледаме од после нова година некаде мора малку да се поработи на креативноста во тимов и убоитоста во напад побрз проток на топката. И малку не ми е јасно како излезе Габриел да е 5ти изведувач а и Езе прелошо изведен пенал. Се надевам на подобра игра следнава гпдона а не како во последниве 5 6 месеци. После освојувањето на ПЛ сега треба да се и порастеретени во иднина

Езе никогаш више у животот пенал да не шутира, никогаш!

Пристапот беше сосема логичен, не знам у ЛШ темана зошто сите некако очекувале дека Арсенал ќе се отвори при Квара-Дембеле-Дуе...
On the other hand, Сака, ко и цела сезона, криминален, Одегард исто, Ѓокереш ако не се смени следна сезона ќе биде фејл од рангот на Пепе... и кој му кур бизнис на Артета со тоа Габриел да шутира пенал, толку немаше кој друг стопер ќе шутира?

Бар Тотенхем да испаднеше...

Back
На врв Bottom