Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Niv od koga ne mu e mestoto tuka ama na koj da mu tekni.Одличен избор во ова време/невреме за нас.
Или ќе не врати во колосек или ќе оди се у курац. Трето нема после ваков потег.
АЈде сеа метлата да заиграи тоа во следниот редослед :
1. Шундо
2. Ице С.
3. Лембанов
Вакви ликој поќе да не се повторат во Пелистер.
Добро брат кажи кој требаше да го земат за тренер ?платформата после неколку години се прекрши и потона на дното,сега старец ќе не вади на површина,односно повикан е да се стави некаков темел на нова платформа
респект за лино,но годините и како ќе го поднеси темпото на сезоната нека е господ со него
а главетините наши од шо немаат идеја ниту знаење (се виде каков тежок бродолом се доживеа) ,сега ќе ја префрлат цела тежина на пензионер и тоа им е најдобрата идеја
чисто не верувам дека ќе се испорача тоа што го бараат навивачите,пошто сега во домашното првенство се доби сериозна конкуренција која е класа погоре од минатите сезони,значи ќе треба многу подобра работа,многу повеќе енергија и дисциплина отколку што било сработено досега
Поштувам но пак не кажа кој беше твој фаворит за тренер ?Со среќа нека е!
Се надевам пред се, дека Лино ќе успее да наметне организација и систем со која ќе се постават темели на подолг рок, без разлика на играчи, тренери и позиции.
Играчки, мислам дека ќе има можност за младите да напредуваат. Да видиме кој ќе ја искористи. Ме интересира и какви промени ова може да донеси во Пелистер 2, и помалите генерации.
За видеото да ги пофалам, капа долу!Niv od koga ne mu e mestoto tuka ama na koj da mu tekni.
Автоматски споено мислење:
Zabelezete na najavnoto video za Lino,
Go kladoja videoto kaj so mu vika Lino na Fitiljo, ova mozi e kako predznak so go ceka Fitiljo i del od klanot so se vo timot.
Od start stario vkoren mava, bez starca nema udarca.
Нека тргни и од него маркетингот и се останато. Првиот чекор денес е направен, ајде да видиме следно што ќе следи?! Мене поинтересен ми е делот околу СД и такви ликови (набројани погоре во постовите) отколку играчите
. Редно е да се исчисти клубот од џаболебари и незналициШундовски нека оди овци и кози да паси, Ицката во Прилеп нека тренира таму голмани, Лембанов добар е за во Пролет тренер да му бидиОдличен избор во ова време/невреме за нас.
Или ќе не врати во колосек или ќе оди се у курац. Трето нема после ваков потег.
АЈде сеа метлата да заиграи тоа во следниот редослед :
1. Шундо
2. Ице С.
3. Лембанов
Вакви ликој поќе да не се повторат во Пелистер.

Богами хахахаНаредната сезона од почеток на тренинзи во Битола ќе има појке гледачи, од Вардар што ќе има на првенствени утакмици.![]()
mala sala , sreknoМислев дека само кај нас имало “стручњачи”, ама кај нив испадна дека имало поголемиА бе нема зима за нас, со вакви душебрижни ривали. На темата кај нив шо не се изначитав, стар бил Лино, патувања по автобуси немало да издржи, многу ке му викала публиката, и на крајо капак - женаму рак имала пред некоја година сега како ќе праел со неа… Бо бо бо еј, тој будала беше пред да потпиши не знаеше. Ама то е, ајде за убо да е, туку Хекбер останва? Не знам шо договор има, да не беше 1+1?