Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечкото го забележав лани изгазе во Еuropa Cup... Напоменато им е да го следат но уште лани се споменуваше за замена на Срна но не се деси. Ова година исто така се врзуваше со Загреб но цела раб се пролонгира. Ако дојде ваков играч би биле доста добро покриени со Павле, Фитиљ и Диано.Лино веќе почнал со работа ?
www.instagram.com
Да биди само убо и само за убај работи да се радуваме вака исто го измисли циндрич и мн други во металург па ете сега се веќе не заменливи во големите клубој малце закасна а ако беше порано мпжеше и додич да го собери ама одиме со муабето на радивојевич идемооо јакооооо бреееДечкото го забележав лани изгазе во Еuropa Cup... Напоменато им е да го следат но уште лани се споменуваше за замена на Срна но не се деси. Ова година исто така се врзуваше со Загреб но цела раб се пролонгира. Ако дојде ваков играч би биле доста добро покриени со Павле, Фитиљ и Диано.
mislam deka dovolno me pratis na forumo za da mi ja razberis ironijata@vasicot мислиш на зицеро Костески... Самиот е крив за состојбата не му е Богдан.
А крило ко Богдан и покрај парите шо ги зема е сосема солудно и квалитетно го обработи престојот во Битола.

Поддршка освен на трибина шо сигирно никој ја нема во европа и да купиме сезонски друго шо можи да се напрај сега се зависи од нив со работа да дојдат резултатите ги гледав последните изјави и подкасти на Лино чоекот е ракометна легенда многу ме потсеќа на Чиро Блажевиќ во фудбалот се со некој финти и цаки ги фаќа ракометарите плус вака наоѓа некој деца ни чуени ни видени ги прај после игралишта на добар пат сме после подолго време само да му се дај шанса и време барем една сезона да не почнат одма да го плукаат рајата и меѓувреме да се почни иницијативата за нова спортска сала доста е од Младост-Боро Чурлевски да го искористиме моментот едино ме плаши шо и стариот лисец е голем егоист не знам како ќе функционираат но се мислам стариот ќе го има за се последниот збор и му се дај одврзани раце па да продолжи приказната уште не дојден пепел се напрај низ град0т и државата само можи да замислам шо ќе биди следната сезона во секој случај добро и чекор напред за ракомето во МакедонијаDa dademe podrska, da ne plukame uste ne pocnata sezonata, samo so imeto na Lino veke ke staneme primamlivi za dosta igraci pred se mladi i talentirani.
Lino pokraj rakometnoto poznavanje mnogu dobro ja znaj makedonskata liga, znaj dobro da izigra psihicki pred i okolu bitnite utakmici, znaj da napraj pritisok i tenzija, toa e ona sto treba koga igras protiv drzaven proekt i vestacki kluboj so rok od 2 godini.
Ne ocekuva interesno prvenstvo slednata sezona.
. Само среќа да го прати, да има одврзани раце и голема поддршка од трибини. Само Пелистер - само Битола!Не кажа кој сакаше да биди тренер овие го потврдија Лино оти спомена дека го предлагаш за советодавен нешто да помага не за прв тренер па кој беше според тебе правилен избор за тренер иако сега веќе на големо се збора Лино да дојди комплет со Миркуловски па можи тој ќе му ја брка работатаСо среќа нека е!
Се надевам пред се, дека Лино ќе успее да наметне организација и систем со која ќе се постават темели на подолг рок, без разлика на играчи, тренери и позиции.
Играчки, мислам дека ќе има можност за младите да напредуваат. Да видиме кој ќе ја искористи. Ме интересира и какви промени ова може да донеси во Пелистер 2, и помалите генерации.
Кажав дека немам јако мислење на темата. Загрижен сум за возраста и за стилот на игра кој историски го фаворизирал, но освен тоа немам проблем со Червар, не знам дали има некој што повеќе животот го посветил на ракометот од него. И мене ме интересира како ќе оди оваа приказна. Резултатите во спортот никогаш не се пишуваат однапред. Ќе видиме како ќе оди. Мора со позитивна мисла. Мене лично повеќе ме интересира оној "нерезултатски дел" да покаже реален напредок.Не кажа кој сакаше да биди тренер овие го потврдија Лино оти спомена дека го предлагаш за советодавен нешто да помага не за прв тренер па кој беше според тебе правилен избор за тренер иако сега веќе на големо се збора Лино да дојди комплет со Миркуловски па можи тој ќе му ја брка работата
платформата после неколку години се прекрши и потона на дното,сега старец ќе не вади на површина,односно повикан е да се стави некаков темел на нова платформа
респект за лино,но годините и како ќе го поднеси темпото на сезоната нека е господ со него
а главетините наши од шо немаат идеја ниту знаење (се виде каков тежок бродолом се доживеа) ,сега ќе ја префрлат цела тежина на пензионер и тоа им е најдобрата идеја
чисто не верувам дека ќе се испорача тоа што го бараат навивачите,пошто сега во домашното првенство се доби сериозна конкуренција која е класа погоре од минатите сезони,значи ќе треба многу подобра работа,многу повеќе енергија и дисциплина отколку што било сработено досега