Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па летај до Америка секако има повеќе што да посетиш од МалтаШто кур е со летовиве за Малта, за двајца возрасни и дете бубрег и пол да дадеш само за карти. Знам ликови за слична цена што летаа до Америка со бизнис класа.
Најде ли лет?Дајте некоја страна за да најдам летови. Скајскенер е прелош.
Потребно ми е од Белгија до Скопје, може и Софија, Охрид, Ниш, Приштина на 12ти Јуни ама само во вечерни саати.
Или пак до Солун на 13 во рани саати.
Јас пред месец земав, околу 100 евра повратна по човек.Што кур е со летовиве за Малта, за двајца возрасни и дете бубрег и пол да дадеш само за карти. Знам ликови за слична цена што летаа до Америка со бизнис класа.
За до Скопје 300+ евра со триста малтретирања а за до Софија 180 евра директен.Најде ли лет?
За Јули гледав, 800е идеше за тројцата со само 1 куфер.Јас пред месец земав, околу 100 евра повратна по човек.
Изгор!За Јули гледав, 800е идеше за тројцата со само 1 куфер.
Што кур е со летовиве за Малта, за двајца возрасни и дете бубрег и пол да дадеш само за карти. Знам ликови за слична цена што летаа до Америка со бизнис класа.

На официјалната на визз (под претпоставка дека нив ги гледаш зашто пиша со еден куфер) ти вика дека ефтини карти е скоро невозможно во периодот околу Божиќ, Велигден и од средина на Јуни до Септември (означени им се како high season)За Јули гледав, 800е идеше за тројцата со само 1 куфер.
Картите вообичаено се најефтини 5-8 недели пред денот на летотИзгор!
Јас понекогаш и пола година порано вадам, инаку за Малта, некни пред тргнување ѕирнав ефтино исто беше. Затоа хотелите за една недела од 120 на 230-250 рипнаа.