Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Што кур е со летовиве за Малта, за двајца возрасни и дете бубрег и пол да дадеш само за карти. Знам ликови за слична цена што летаа до Америка со бизнис класа.

Што кур е со летовиве за Малта, за двајца возрасни и дете бубрег и пол да дадеш само за карти. Знам ликови за слична цена што летаа до Америка со бизнис класа.
Па летај до Америка секако има повеќе што да посетиш од Малта

Дајте некоја страна за да најдам летови. Скајскенер е прелош.
Потребно ми е од Белгија до Скопје, може и Софија, Охрид, Ниш, Приштина на 12ти Јуни ама само во вечерни саати.

Или пак до Солун на 13 во рани саати.
Најде ли лет?

Јас пред месец земав, околу 100 евра повратна по човек.

Најде ли лет?
За до Скопје 300+ евра со триста малтретирања а за до Софија 180 евра директен.
Плус на тоа превоз од Антверп до Брисел па од Софија до Скопје и плус багаж.

За до Солун немаше ништо за сабајле.

Поисплатливо ми беше да изгубам ден од одморот него ли да гледам да стигнам во сабота за чек ин.

За Јули гледав, 800е идеше за тројцата со само 1 куфер.
Изгор!
Јас понекогаш и пола година порано вадам, инаку за Малта, некни пред тргнување ѕирнав ефтино исто беше. Затоа хотелите за една недела од 120 на 230-250 рипнаа.

Ниш е ефтина алтернатива.
Јас многу често летам до Ниш со Рајанер и од таму за 2 саати сум во Скопје. Минатиот пат ми беше некои 300€ разлика.
А и Малта-Скопје летовите се исклучиво навечер, меѓу последните па еден ден губиш за ништо, особено ако треба смештај да плаќаш.
Ниш повеќето се наутро.

Еве онака рандом денови во Јули.

1000032601.jpg

За Јули гледав, 800е идеше за тројцата со само 1 куфер.
На официјалната на визз (под претпоставка дека нив ги гледаш зашто пиша со еден куфер) ти вика дека ефтини карти е скоро невозможно во периодот околу Божиќ, Велигден и од средина на Јуни до Септември (означени им се како high season)
Така што не гледам зашто се буниш, сакаш у сред сезона да идеш и ефтино да биде
Изгор!
Јас понекогаш и пола година порано вадам, инаку за Малта, некни пред тргнување ѕирнав ефтино исто беше. Затоа хотелите за една недела од 120 на 230-250 рипнаа.
Картите вообичаено се најефтини 5-8 недели пред денот на летот
Визз имаат ретко “распродажба” на неколку денови пред лет, идат на карта на некој му гори под нозе па ќе плати повеќе а не како нормалноте авио компании полни сем ама има уште некое место дај да пробаме да ќариме и на нив нешто ситно

Back
На врв Bottom