Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Елена Тројанска - најубавата жена на светот (во тоа време).
623364560_1517278277073828_4515606145249121184_n-jpg.477203
Што и фали? :cautious:

'The Drama' е еден од ретките амерички филмови од последниве 10 години што ептен ме бендиса. Да го гледате.

Темава преку ден е некролог а преку ноќ сапорт група за скршени срца од воук.
Јас се радувам за филмов. На времето го бранев Troy кога сите го напаѓаа. Сега сите викаат дека порадо би го гледале Troy и постираат видеа од борбите на Ахил.

Одеднаш Троја стана филмиште, што и е. Добро е да се знае кога се критикува нешто, дека секогаш може полошо.

Троја ми беше еден од омилените филмови ко дете. Едно 10 пати го имам изгледано на тв. Штета што го уништубаат вака. Но вака побргу Холивуд ќе пропадне. Така да немам против.

Троја ми беше еден од омилените филмови ко дете. Едно 10 пати го имам изгледано на тв. Штета што го уништубаат вака. Но вака побргу Холивуд ќе пропадне. Така да немам против.
Не го уништуваат Троја, ќе си остане како што беше. Холивуд нема да пропадне.

Лупита Нгјомго ќе биде не само Елена Тројанска него и сестра и Клитемнестра.

Не го уништуваат Троја, ќе си остане како што беше. Холивуд нема да пропадне.

Па не би рекол дека нема. Мајндсетот на народот се смени а сектата продолжува да го тера истиот филм. Така да кога не му го даваш тоа на народот значи пропаст.

Треба да научиш да пишуваш надреден знак за да нема забуни.
порано имав на кирилицата на тастатурата како да стиснам е со апостроф, сега немам
или не знам

исто важи и за и со апостроф

Имаше некој курац таму да избереш у компјутерот македонска кирилица негде, али генерално се ежам од стискање многу копчиња на компјутери.

порано имав на кирилицата на тастатурата како да стиснам е со апостроф, сега немам
или не знам

исто важи и за и со апостроф

Имаше некој курац таму да избереш у компјутерот македонска кирилица негде, али генерално се ежам од стискање многу копчиња на компјутери.
Ѝ-то е на копчето под ескејп. За ѐ-то не знам, а на телефон е кога ќе задржиш на соодветната буква.

Промена: Кај мене имам копче до з-то за ѐ, ама немам стандардна тастатура, имам повеќе копчиња.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom