Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Сити без Родри е мидтејбл екипа. Халанд не постои.

Ндиај бајги себично типче, минимум 2 наврати сам играч имаше на празен гол.

Класичен kick-off boost е голов на Халанд. Кој играл ФИФА, знае.

Нема простор за претерано славје, очекувано беше Сити да кикса, ќе киксне и против Борнмут, повампирени се они, а Сити не знае кај тера. Тоа што ме плаши е дали Арсенал ќе успее 3/3 да победи.

Иначе сезонава е показател дека не е важно колку нападот е подобар (Сити нападот е х2 подобар од тој на Арсенал), ако одбраната ти е рендано сирење, џабе ти е се (или ќе видиме дали е џабе).

Последно коло ако влезат со 2 бода разлика, Сити ќе тепа, Арсенал ќе кикснат, ќе се исплашат од можноста.

Последно коло ако влезат со 2 бода разлика, Сити ќе тепа, Арсенал ќе кикснат, ќе се исплашат од можноста.
Кристал Палас 90% игра финале на Конференциска. Финалето е на 27 мај, а последното коло во кое се домашни на Арсенал е на 24 мај. Не верувам дека би запнувале во играта.
За Арсенал финалето е викендов. Тепаат ли со Вест Хем, по мене 99% е завршена работата.

Нема простор за претерано славје, очекувано беше Сити да кикса, ќе киксне и против Борнмут, повампирени се они, а Сити не знае кај тера. Тоа што ме плаши е дали Арсенал ќе успее 3/3 да победи.

Иначе сезонава е показател дека не е важно колку нападот е подобар (Сити нападот е х2 подобар од тој на Арсенал), ако одбраната ти е рендано сирење, џабе ти е се (или ќе видиме дали е џабе).
Фокусирајте се зато на лигата, баталете не утре :P

Играч на Арсенал да славеше со прст на нос за 3:3 и навивачите делириум да беа дека кикснале во борба за титула, тука 10 страни ќе имаше статуси за лузерски менталитет, лузерска фан база, лузерски играчи, ама ова е ок прифатливо.

1777928913166.png
1777929003419.png

Кристал Палас 90% игра финале на Конференциска. Финалето е на 27 мај, а последното коло во кое се домашни на Арсенал е на 24 мај. Не верувам дека би запнувале во играта.
За Арсенал финалето е викендов. Тепаат ли со Вест Хем, по мене 99% е завршена работата.
Знае Арсенал да киксне и со Барнли.
Среќа па Сити има тешка со Бурнмаут.
А последна со Вила која може да игра исто финале :D

Не гледам како Сити би освоиле после ова вечер. Не постојат без Родри и со онаа мртва одбрана од рангот на Мегваја и Линделоф у најлоши денови.

Јас на Геј или како веќе се вика би му раскинал договор веднаш после натпрвеарот, буквално веднаш. Не може професионален фудбалер во решавачки меч за титула она да го направи. Не смее еден човек да го поебе трудот на цела организација преку цела година со онаква глупост. Она кошта премногу за да биде простено, финансиски пред се, но и емоционално.

Играч на Арсенал да славеше со прст на нос за 3:3 и навивачите делириум да беа дека кикснале во борба за титула, тука 10 страни ќе имаше статуси за лузерски менталитет, лузерска фан база, лузерски играчи, ама ова е ок прифатливо.

Прегледај го приврзокот 476911
Прегледај го приврзокот 476912
Јбг никој не навива за Сити.

Back
На врв Bottom