Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
fa3f601e-c2e5-4886-80e3-9e27182d2c68.jpg

Драга,

Имам денови кога ќе се изназборувам и одеднаш во главата ми се пали сензорот: “Enough socializing for today!”

Буквално во тој момент, кој и да е пред мене, ми смета. Исклучена сум. Гледам низ тебе, не те слушам и само сакам да си легнам со мозокот на пасење. Ништо лично, едноставно батеријата ми е на 0% и ми треба shut down веднаш.

И колку и да е психички исцрпувачки тој момент кога само сакаш сите да замолчат, веројатно е и најдобриот знак дека денот вредел. Дека сум се изназборувала од срце, дека сум се смеела до максимум и дека сум си поминала предобро.

Сега please тишина :sleep:

prvomajski-simboli.jpg

Кајг,
порано на празник 1Ви Мај работникот не работеше, го славеше празникот со песна и скара во природа, денес на овој работнички празник, работникот работи, а вработените кои нишат врата и земаат плата- не работаат споиле продолжен викенд во разни дестинации, посебно гужва кон грчката граница, толку од празникот на работникот кој работи.

images (33).jpeg

Последно уредено:
d.... pred cas se vrakam od pazar i i podavam na zenami i bideiki ne moze da go vidi i velam-glej sto ubav patlidgan sum kupil ( a stvarno e ubav onaka rozev,krupen) aj napravi salata.Sednuvame da jademe i taa sega mi veli-patlidganov tie kako i zenite, odnadvor ubava licna mazna nasminkana a vnatre za nikade odnosno ova tvojov drvo ne se sece,nema bre nikakov vkus.

Чекам пензос еден на банкомат прееска 20 минути. Незнам дали ја врти со еден жетон или ако три пати провери состојба на екран четвртиот повеќе пари ќе покаже? 20 минути.

Драга
Бев на крштевка атмосферата беше супер, луѓе, музика, храна, све како што треба. И нормално, ајде на оро демонка се фати.
Се заиграв убаво… и оп штиклата се скрши, а нови прв пат ги облеков. Во секунда од Демонка станав Пепелашка. Викам ај, ќе седам, не се мрдам. Си седам така културно до крај, се спремам да си одам и другата штикла реши да се скрши. :tapp:
И така, се беше супер… само Демонка без штикли до дома си одеше, зашто смотаната заборави балетанки да земе. :cautious:
Туго моја :pipi:

Back
На врв Bottom