Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам една слика со нејзе каде што двајцата сме тинејџери. Можам, да ја испечатам како постер и да ја урамам и да ја и ја пратам.@Ska Maniac citam Elena Risteska rodenden i e deneska 40 prai… kupi I poklon nekoj
Kazi i epten grda e na slikite sto I gi staile na crnobeloИмам една слика со нејзе каде што двајцата сме тинејџери. Можам, да ја испечатам како постер и да ја урамам и да ја и ја пратам.
toj sto se razvede od nejze izgleda e glup, 4 mjeseci posle se zema so druga zenaЕлена Ристеска наполнила 40 години. Не знам како изгледа без шминка но не ме ни интересира. Би и се качил ко циганче на цреша
Прегледај го приврзокот 476491
Аууу и чичо би..Елена Ристеска наполнила 40 години. Не знам како изгледа без шминка но не ме ни интересира. Би и се качил ко циганче на цреша
Прегледај го приврзокот 476491
Колку е антипатичен и лигав кога збори нек си ебе матер!!! Башка у филм влезен претерано. Не го знам лично али делува на такво чоече…...Нина, стапала како скии, кој бр носи 46?гледајте комплет женската да биде беспрекорна!
Прегледај го приврзокот 476676
...згоден дечко, би ставила фотка и од плажа, ама многу е истетовиран како геграфски атлас!![]()
Прегледај го приврзокот 428813
...види ги само сатапалата каков облик имаат на фотката, лопатарки, жената треба да е целосно женствена за да даде сексуален нагон кај мажот.![]()
... женска што нема убави стапала џабе лепота, ова не само што има грди стапала со прсти како бугарски ќебапи туку има истакнато рамното стапало (Pes planus) или народски 'dus taban'![]()
...складно!
секоја висина си носи пропорции на другите делови на телото што е пријатно, симпатично за око и гледачот ја перцепира како убавина, секоја диспропорција на кратки нозе, предолги раце, премала или преголема глава, стапала како Бигфуд, само да има цицки и дунда не е добро за око, ма колку да ја има некој ерекцијата тоа е поради друга причина, ете земјоделска желба да се изора Пелагонија или други штосови што ги пишувате, е па и јас пишувам што не чини, иако темата е со кој познати сакате да имате секс, инста не значи и познати, така да ако бев оф топик и вие такоџе, е па ете ќе се потрудам да не пишувам, ама и вие имајте малку поасални фетиши![]()
...до Уставот залепен и Амандманот, „секси стапала“ со уште „посекси прсти“нозете и стапалата на Ноне македонска Белучи!
што пали и жари, како беше тоа напишано општо „дигање“ на машки полов орган штом ќе се
ај да ве оставам да си фантазирате за Ноне, а да си го
...Нина, стапала како скии, кој бр носи 46?гледајте комплет женската да биде беспрекорна!

Што е работава со пераиве ?Нели имаше Елена секс скандал со еден фудбалер на Вардар? Ако не се лажам мажена беше тогаш.
Иначе баш би сакал да ја осетам единствената позитивна ствар шо излезе од власта на зз, Нина Ангеловска.
Баш изгледа на субмисивно пиченце шо сака да биде доминирано.
Прегледај го приврзокот 476674
Кажи ми дека Милан изгубија без да ми кажеш дека Милан изгубија.Низок блок и ред.
Шекспир гомна да јаде.
Врв пичкаНели имаше Елена секс скандал со еден фудбалер на Вардар? Ако не се лажам мажена беше тогаш.
Иначе баш би сакал да ја осетам единствената позитивна ствар шо излезе од власта на зз, Нина Ангеловска.
Баш изгледа на субмисивно пиченце шо сака да биде доминирано.
Прегледај го приврзокот 476674