Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе тоа Русија е исфрлена од сите меѓународни спортски натпреварувања ради политика, а сеа демек да немало политика.Jas porakta ja razbiram deka politika ne smee da se mese u fudbalo a ne da se prekine istragata.
Interesen e momentot od Inter Roma na sam kraj od mec i penalot nad Bisek, asistentot sugeriral penal odnosno deka ova treba da se pregleda i dobil edno aj glej si ja tvojata rabota, bukvalno so tie zborovi.
Edinstven mec otkako postoi open var za koj ne izleze snimka od audio komunikacijata so var sobata, zasto od x pricini isceznala i bila ukradena, a e sam finis na sezonata.
Mnogu me interesira sto ke iskoci od ova, i dali nesto ke iskoci.

Mnogu sakam eden den Roma da e vo istata situacija, pa da vidam kako ti ke se odnesuvas, znaci da ne dobiete cist penal kako solza u 90ta minuta, i pritoa VAR sobata da ne reagira, a audioto nekoj slucajno da go ukrade bas od toj natprevar, pa da e edinstven mec otkako e voveden Open VAR, da nema audio proverka posle natprevarot za da vidi cela Italija sto govorele sudiite.Ќе ви го дадат Скудетото од таа година, затоа те многу интересира, навикнати сте така да зимате![]()
Sigurno takov ke ti bide majndsetot tuka, ako se lazeme.
Тоа го врати Јувентус 2 чекори назад во борбата за 6тото место.Пред 2 сезони му поништи чист гол на Јуве против Монца мислам беше за наводен офсајд а последниот играч нивни беше кај корнер знаменцето точно на ќош и по ВАР го поништија. За после мечот фа кажат дека е изгубено видеото т.е дека неможеле да ја вратат акцијата назад
Истрагата допрва почнува подлабоко и кој и да е бајден крив треба да наеби Оти смисла нема веќе години секоја сезона некој скандал.
Страшно глуп коментар и тотално промашена целта на дискусијата. Иначе во тој момент Јувентус не беше 6то место.Тоа го врати Јувентус 2 чекори назад во борбата за 6тото место.
Ма иди бре...
Навивач на Јуве е грев да спомне судиска грешка бе во негов животен век.

хммм, подобро 3 то него второ, има еден тим ( со телетабиси навивачи) заврши како 3 ти а стана ЛампионПрегледај го приврзокот 476479
Битката за второто место, а со тоа и за скудетото, никогаш не била поинтересна, сите очи се вперени во Италија и неизвесноста што следи во последните неколку кола, откако скоро сите патници во втората лига се познати, а тоа се верона, пиза и секако интер, останува уште кремонезе и лече да се гребат до последно коло.

хммм, подобро 3 то него второ, има еден тим ( со телетабиси навивачи) заврши како 3 ти а стана Лампион![]()
bolje da zemes nesto sto nekoj ti go dava, otkolku da ukrades i da te pamtat ko lopov cel zivot posle toa.Немаат гајле они. И 17то место да завршат, ако им дадат титула ќе си ја земат.

Некогаш е подобро да не пишеш ништо.Немаат гајле они. И 17то место да завршат, ако им дадат титула ќе си ја земат.