Фан клуб - РК Вардар

Да играа Хориха и Малус верувам дека ќе беше друго. Пишував тука дека без нив немаме шанси. Ние немаме друг играч освен србинон, што е дрво, што може да рипне и да ја закуца од 9 метри кога сме под притисок од пасивен. Некој што може да не одржува, сам да даде гол кога ќе имаме 2 напади по ред без гол. Да Силва е едниствен кој може да направи потег, да влезе, да даде гол, да шутне. Не е некој врвен квалитет и он, ама е далеку над другиве. Ако немаш некој играч што може на индивидуален квалитет да те извади во тешки моменти, бек, не правиш ништо. Да ги имавме Борозан и Тале што можат да шутираат од 9, какви такви, ќе беше подобро. Вака бевме тотално безопасни во напад и само прашање на време беше кога ќе направат серија, ќе не скршат психолошки, и ќе потонеме.

Некако ко од јапонецон да се откажуваат, иако млад е тој, и не делуваше толку лошо, ама со тек на време, се помалку помалку го играат.

Dali ja gledase poslednata utakmica na Monpelje u domasno so Provans? Vodea 3-4 razlika se do posledni 5 minuti koga Provans im napravi 6-0 serija i izgubija 29-33. Na posledni 6 utakmici imaat 4 porazi.

Ne mi e jasno zosto volku gi vozdignuvas??? Prosecna ekipa, krajno nestabilna.

Da ne se povredse Malus i da ne bese Horiha vo bolnica 5 dena so 40 temperatura denes ke bese se poinaku. Ovie bea peceni da gi zgazime ama imaa sreka, ni povredija i igrac a ne dobija ni zut.

Namalete malce, uste sega da mi pise nekoj deka sea se videlo deka Cupic e los trener hahaha.
Другар држи вода муабетов, не беа толку јаки они колку шо вардар и поединци беа слаби, многу аматерски грешки,со страв играа дел од играчите. Муабетот е дека догодина коа ќе ти дојдат Посериозни екипи и од овој вечерва не знам шо ќе праиме, и ние као шурите без победа ќе завршиме. А сеа коа веќе иаме поголем буџет земи и вторава постава појачај ја. Чупич ништо не моеше да направи вечер нема збор ама михо догодина нека земе уште 2 бека, и еден пикер. Пошо догодина иде Магдебур и Фуксе а не овие….

Дежурните демначи на темава излегоа од мракот со своите хехенциња.
Ги дочекаа своите пет минути за да се ситат.
Никогаш нема да го имате она што го имаме ние, никогаш нема да го доживеете нашето!

Овој Кеита дибидус,глуп е колку што е долг. Среќа што он се повреди на почеток од сезона па Тузо го донесоа.

Другар држи вода муабетов, не беа толку јаки они колку шо вардар и поединци беа слаби, многу аматерски грешки,со страв играа дел од играчите. Муабетот е дека догодина коа ќе ти дојдат Посериозни екипи и од овој вечерва не знам шо ќе праиме, и ние као шурите без победа ќе завршиме. А сеа коа веќе иаме поголем буџет земи и вторава постава појачај ја. Чупич ништо не моеше да направи вечер нема збор ама михо догодина нека земе уште 2 бека, и еден пикер. Пошо догодина иде Магдебур и Фуксе а не овие….
Пак шкрипи , остануваме со Митро како резерва на десен , лев сме со Љевар ако се повреди кој е замена? Не само со име замена него со квалитет? Ако сакаме да сме колку толку конкурентни во ЛШ , па и во Македонска лига , мора да имаш квалитетни замени , без такви ќе се дешаваат вакви бродоломи. И реално денес не боли толку поразот како пораз , туку немоќта, неквалитетот и немањето муда.Треба да размисли малце Михо со изјавите дека е готов тимот за следната сезона.

Не знам зошто мислите дека ќе ги убиевме.
Во полн состав пред 2 недели игравме со Охрид мртва утакмица до крај. Со Алкалоид три пати се мачевме со нивен десеткуван состав без главните бекови. Пелистер го добивме по доста лошо прво полувреме и топ партија на голманот, во ситуација кога немаа замена на среден бек.
Никого ме сме убиле, а Монпеље е посилен на хартија од сите овие екипи.

Да, ќе беше многу понеизвесно, ама далеку од тоа дека сме толку квалитетни за да кажеме дека ќе сме ги убиеле.
Види Сајбер, немаат овие агресивна одбрана, ниту пак излагаат повисоко на организирани напади, Боно како некој што треба да разигрува еднаш не се постави за да им намести брзи голови од лево или десно
Чупо над глава му стоеше цела утакмица, нели примети?

Знаеш колку такви голови они ни дадоа?
Барем пола

Друга работа, со нив двајца Мечка повеќе ќе го отвореа

Они напред се добри, ама ние ќе имавме подобра одбрана со здрав Хориха и тоа е факт.
Океј, фали поширок и посаглам ростер за големи нешта ама не се овие нешто

Црвениот ја реши утакмицата, џабе вергламе

На тоа копитото не му даде црвен а тоа можеше и во наша корист да биде

Дежурните демначи на темава излегоа од мракот со своите хехенциња.
Ги дочекаа своите пет минути за да се ситат
Никогаш нема да го имате она што го имаме ние, никогаш нема да го доживеете нашето!
53eb5ea3-aacd-4be8-930b-dca1d94b97ef.png

Сезонава освоивме двојна титула само ради добрата атмосфера во клубот, и ради Малус ... се останато се илузии дека имаме квалитет за нешто повеќе. Имаме само еден екстра ракометар, и уште 4ца доста солидни или само солидни, и тоа е тоа. Ниту имавме течен разновиден напад , ниту цврста одбрана низ сезонава, ништо... само додај на Малус и чекај. Вакви импровозации поминуваа со уште позакапани екипи пд нас во домашното првенство ,ама не и во европа со посериозни екипи. Бенфика не врати на ресет, Монпеље на фабрички. Мора чистка и уште најмалку 3 солидни засилувања, инаку ќе бидеме статистика во ЛШ

Дали мислиш дека некогаш во животов сум гледал
Od kaj da znam jas ti sto si gledal, mislev deka stom komentiras pratis. Ne mislev deka na tepka pisuvas.

Okolu ova Mihajlo na press imase dobra izjava. Nie imame 5-6 milioni evra budzet. Pola LS ekipi imaat 15 milioni evra. Ne mozes da se trkas so niv, tolku se parite. Dajte da najdeme sponzor dva so saka da dade 15-20 milioni evra po sezona, pa ke se brkame za f4 od 2027/2028. Do togas ke e vaka kako sto e.
Podobro da izvadime odlicna prva postava, a vtorata da bide taka taka. Da zememe 3 postavi i da rotirame 20 minuti po igrac za nas e naucna fantastika.

Nie vo LS najverojatno igrame prva sezona od septemvri. Taa e sekogas poteska za transferi vo LS, pa igraci mozes da privleces vo vtorata sezona ako vo prvata se pokazes deka tvojot kostur na ekipa ima kapacitet da izigra so nekogo.

igravme bez najdobrite 2ca i se drzevme egal vo prvo poluvreme. potoa crven i gubime uste eden klucen igrac, prakticno 2ro go zavesuvame bez 4 klucni igraci. neznam sto sakate poveke a use pomalku ne sfakam kako ova go povrzuvate so cupko, sto tocno trebase da napravi?

da ke ima igraci, sezonava sto ide ke e prva po podolgo vreme vo LS timot ke se nadgraduva so tek na vreme i poleka ke se otvaraat pozicii. doprva ke bideme interesna transfer destinacija taka da poleka malku. ako sme kolku tolku kompletni doma ke vidime do kade sme, ova ne e bas prava slika.

Back
На врв Bottom