Фан клуб - РК Вардар

После вакви работи треба бар да ги учиме лекциите. Мора да бидеш квалитетно засилен на секоја позиција бе нема импровизации. Сезоната е долга, посебно кога играш на неколку фронта , меѓу кои е и ЛШ. Човече , да ги гледаш фациве ко Митровиќ , Боно, Марчинијак, Танковски (па и уште има ама ајде да не претерувам) , можеш само болест да закачиш од нервози. Со такви пациенти ќе играш во ЛШ , жими куров. Ок , се повредиле двата мотори на екипата, тешко е, ама ова е еднакво на аматеризам бе. Овие абер немаат од ракомет , при негатива од осум да не се потрудиш бар да спуштиш на 5-6, него те пунат до крај онака мушки. Па уште и цепелини прави Митровиќ со оној Воркапиќ куроболката, без емоции без ништо. Искрено тотално утната политиката со резервните ракометари на одредени позиции и комплетно со десен бек. Треба да сме среќни што ова не се деси месец порано , ни титула ќе видевме ни ништо.. уствари ако ни треба бод до крај ни него нема да го освоиме со овој состав , да не славиме пред време.

Ниту биле печени, ни бутур :D
Реално се посилни од нас. И да играа Хоруха и Малус ќе беше тешко.

Го играа со Алкалоид за да тепаме, да не се става под знак прашалник титулата :D
Dali ja gledase poslednata utakmica na Monpelje u domasno so Provans? Vodea 3-4 razlika se do posledni 5 minuti koga Provans im napravi 6-0 serija i izgubija 29-33. Na posledni 6 utakmici imaat 4 porazi.

Ne mi e jasno zosto volku gi vozdignuvas??? Prosecna ekipa, krajno nestabilna.

Da ne se povredse Malus i da ne bese Horiha vo bolnica 5 dena so 40 temperatura denes ke bese se poinaku. Ovie bea peceni da gi zgazime ama imaa sreka, ni povredija i igrac a ne dobija ni zut.

Namalete malce, uste sega da mi pise nekoj deka sea se videlo deka Cupic e los trener hahaha.

Последно уредено:
Тоа е шо е, црвениот ја смени утакмицата

Исто тоа копитото нивно имаше старт за црвен

Луѓе тоа е што е сезонава е топ целта беше прво место во лига и ЛШ догодина тоа го остваривме доста убедливо додадовме на тоа и куп титула а за Европа целта беше главна фаза ние играме четвртфинале е сега за денес со фул состав можеби не би победиле ама ќе беше егал и у Скопје ќе решававме сега не ни останува ништо освен да уживаме наредната недела и да пробаме да победиме и Јане да остане неосвоива тврдина годинава а за два дена сите заедно да се радуваме на двојната титула
НАПРЕД ВАРДАР ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ !!

Епа другари колку пари толку музика...тоа што после некои утакмици пишувате дека се добиени на мускули (читај Малус) сеа се покажа на дело дека сме one man team...
Ако ништо друго од утакмицава се виде реално кој колку вреди и дали треба да остане до година.

Асално болен е Хориха, нема врска тоа што потпиша со Пик Сегед со неговото неиграње. Би требало да игра на реваншот.
Малус после резултатов не ни треба да ризикуваат да го враќаат сезонава. Не знам каква повреда има, ама не сакам после до март 2027 да се опорави (како што направија со Мечка сезонава).

Не пресече црвениот на Тузолана. За една минута утка пенал и прави црвен плус пенал за противникот. Повредата на Силва не дотепа. После онаков удар и он очекувам да не се врати подолго време (може и за него е завршена сезоната).

Пак ќе кажам, БИДЕТЕ СРЕЌНИ ШТО ГО ТЕПАВМЕ АЛКАЛОИД и титулата е 99,9% решена. Уште една победа ќе треба или да се чека кикс на противниците. Со овој состав дури и дуелите со Бутел и Тиквеш се под знак прашалник дали ќе ги победиме што се вика. Ќе чекаме Столе да пушти бод за титула :P

Не ми е јасно зошто не го зема и Кагава. Секако ни фалеа бекови и требаше да ги ротира додека не му тргне на некого.

Ваљда ви е јасно дека минатата недела не го правев напразно муабетот.
Прерано е да се оценува работата на Чупиќ, а истовремено претенки сме со квалитетни играчи на сите позиции. Сите летаат со паметот дека сме зеле двајца млади играчи за наредна сезона, кои се големк таленти, а забораваат дека секој противник ќе ни биде минимум на рамниште на Монпеље. Ќе не изгазат сите без резерви, гледате како една повреда цела сезона ни ја менува.
Тогаш ќе зборуваме за добра атмосфера кога ќе се јаде лајна во коментари и од шуто и од сакато.
Луѓето поим немаат, а веќе почнаа коментарите. Чупиќ бил крив дека го форсирал Малус претходно, Хориха намерно не играл итн.

Dali ja gledase poslednata utakmica na Monpelje u domasno so Provans? Vodea 3-4 razlika se do posledni 5 minuti koga Provans im napravi 6-0 serija i izgubija 29-33. Na posledni 6 utakmici imaat 4 porazi.
Дали мислиш дека некогаш во животов сум гледал ракометна утакмица надвор од европскиве купови, македонска лига и можеби бундес? :D
Не ме заебавај и ти :D

Дали мислиш дека некогаш во животов сум гледал ракометна утакмица надвор од европскиве купови, македонска лига и можеби бундес? :D
Не ме заебавај и ти :D
Реално со Малус и Хориха ќе ги убиевме, ама ај да не го рушиме трендот со хехенцата па нека се продолжи така

Не се овие ништо посебно, не знам зошто ги кревате толку високо кога не се

ako ako treba i vie da ja osetite malce realnosta na najslinata liga na balkanot

ako ako treba i vie da ja osetite malce realnosta na najslinata liga na balkanot
Relanosta e sto ste nesposobni sami da napravite nesto, a ne samo da cvikate kako picki drug deka vi e kriv.
Sega slobodno uzivaj vo potazot na Vardar, no ubavo razmisli sto napravivte godinava vie a sto nie

Реално со Малус и Хориха ќе ги убиевме, ама ај да не го рушиме трендот со хехенцата па нека се продолжи така

Не се овие ништо посебно, не знам зошто ги кревате толку високо кога не се
Не знам зошто мислите дека ќе ги убиевме.
Во полн состав пред 2 недели игравме со Охрид мртва утакмица до крај. Со Алкалоид три пати се мачевме со нивен десеткуван состав без главните бекови. Пелистер го добивме по доста лошо прво полувреме и топ партија на голманот, во ситуација кога немаа замена на среден бек.
Никого ме сме убиле, а Монпеље е посилен на хартија од сите овие екипи.

Да, ќе беше многу понеизвесно, ама далеку од тоа дека сме толку квалитетни за да кажеме дека ќе сме ги убиеле.

Back
На врв Bottom