MI se napraj nesto zaeb so paypal akauntot. Si funkcionirase se ok ( slovenski so nasa karticka od NLB ) napraven od kojznae koga, si vnesuvav novi karticki koga ke im pominese rokot. Do nekni i plakjav preku nego i se si bese ok. So me dupna gjaolot, resiv da se logiram, obicno toa go pravam koga na kartickata ke mu pomini rokot i treba da ja vnesam novata, sto znaci nekolku godini ne bev logiran. Arno ama mi pobara kod koj ke go prati preku sms za verifikacija i tuka nastana zaebot posto Mtel ne gi preprakja smsite od paypal, ili barem mene ne mi stigaa. Po nekolku neuspesni obidi me izvesti deka ne mozat da potvrdat deka jas sum jas i ete ti belja. Probav se sto znaev i umeev, zaboraven pasword utn itn. Na meil mi prakja kod, no koga ke go vnesam nego, sleden cekor e pak toj sms kod koj ocigledno ne go dobivam. Ja spustiv aplikacijata ( do togas na web od kompluter se borev), stignav do prepoznavanje na lice i dokument za identifikacija ,vo slucajot licna karta, no nejki pa nejki. Nikako da mu dokazam deka jas sum jas.
Probav so costumer suport, osven da se javis, nikade ne vidov so pisenje nesto da se razberime( mozi propustiv ete ne znam ).
I sega ako ima nekoj um da mi daj sto kako oti stvarno nemam idei povekje.
Ne probav da vidam dali mozam uste da plakjam preku ovoj akaunt.
I plan B, dali mozam so istata karticka da kreiram nov akaunt, so nov meil ili i taa ke treba da ja odjavam.
Ako mozam da plakjam, ke vidam denojve, neka si sedi duri mu trae vaznosta, pa otom potom, no sepak bi sakal da mozam da si se logiram i da si go koristam postoeckiot akaunt, ako ima nekoj nacin.
Taka da otvoren sum za sugestii i soveti.