PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво ме интересира дали да одам во банка ? Во ниедно време 03:30 , добив известување од банка дека имам прилив сметка преку Pay Pal од 59 денари , и во исто време одлив .. А ниту очекувам од некој пари, а ниту сум купил нешто , па да има одлив ? Некое искуство ваше , за што се работи ?

Здраво ме интересира дали да одам во банка ? Во ниедно време 03:30 , добив известување од банка дека имам прилив сметка преку Pay Pal од 59 денари , и во исто време одлив .. А ниту очекувам од некој пари, а ниту сум купил нешто , па да има одлив ? Некое искуство ваше , за што се работи ?
Prijavi

Ako imash paypal semtka vidi si na nea!
Ti pishiva jasno i glasno od kade se parite i kade otishle!
Ako e od tvojata banka togash proveri si dali porakata e navistina od Bankata ili od nekoj mafijashi shto znaat da lazhiraat smetki i da si mislish deka e od tvojata banka i da se logirash na linkot shto ce ti bide pishan vo porakata!
So toa si podpishal smrtna presuda na tvojata bankarska smetka!

Ако си ја додал картичката на PayPal тие автоматски ти земаат 1 долар и после ти го враќаат за да проверат дека картичката е активна. Ако ја немаш ти додадено значи некој друг ја има.

Што да пријави? Дека 59 денари некој му украл од сметка па му ги вратил назад?

Прво сам треба да си провери дали некаде има subscribe или е некој check чисто за проверка дали има средства за да направи уплата некаде

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вообичаено, одлив па прилив на иста мала сума се прави од страна на PayPal, кога додаваш нова кредитна картичка или кога истата се обновува (и се продолжува важноста од страна на банката).

zdravo skoro najdov rabota od doma ama cashback e preku paypal mene mi kazaa deka vo Makedonija nema paypal dali znaete nekoi drugi aplikacii sto rabotat vo Makedonija kao na primer payooner slusnav za toa ama ne znam ni toa dali go ima kaj nas vo MK

zdravo skoro najdov rabota od doma ama cashback e preku paypal mene mi kazaa deka vo Makedonija nema paypal dali znaete nekoi drugi aplikacii sto rabotat vo Makedonija kao na primer payooner slusnav za toa ama ne znam ni toa dali go ima kaj nas vo MK
Можеш да го користиш Payoneer во Македонија.

За повеќе информации, види во соодветната тема на форумов.
- Линк: https://forum.kajgana.com/threads/payoneer-официјална-тема.85806/

За колкава сума ти треба да исплатиш преку Пејпал?
Пиши ми порака, ќе пробам да ти завршам работа.

MI se napraj nesto zaeb so paypal akauntot. Si funkcionirase se ok ( slovenski so nasa karticka od NLB ) napraven od kojznae koga, si vnesuvav novi karticki koga ke im pominese rokot. Do nekni i plakjav preku nego i se si bese ok. So me dupna gjaolot, resiv da se logiram, obicno toa go pravam koga na kartickata ke mu pomini rokot i treba da ja vnesam novata, sto znaci nekolku godini ne bev logiran. Arno ama mi pobara kod koj ke go prati preku sms za verifikacija i tuka nastana zaebot posto Mtel ne gi preprakja smsite od paypal, ili barem mene ne mi stigaa. Po nekolku neuspesni obidi me izvesti deka ne mozat da potvrdat deka jas sum jas i ete ti belja. Probav se sto znaev i umeev, zaboraven pasword utn itn. Na meil mi prakja kod, no koga ke go vnesam nego, sleden cekor e pak toj sms kod koj ocigledno ne go dobivam. Ja spustiv aplikacijata ( do togas na web od kompluter se borev), stignav do prepoznavanje na lice i dokument za identifikacija ,vo slucajot licna karta, no nejki pa nejki. Nikako da mu dokazam deka jas sum jas.
Probav so costumer suport, osven da se javis, nikade ne vidov so pisenje nesto da se razberime( mozi propustiv ete ne znam ).
I sega ako ima nekoj um da mi daj sto kako oti stvarno nemam idei povekje.
Ne probav da vidam dali mozam uste da plakjam preku ovoj akaunt.
I plan B, dali mozam so istata karticka da kreiram nov akaunt, so nov meil ili i taa ke treba da ja odjavam.
Ako mozam da plakjam, ke vidam denojve, neka si sedi duri mu trae vaznosta, pa otom potom, no sepak bi sakal da mozam da si se logiram i da si go koristam postoeckiot akaunt, ako ima nekoj nacin.
Taka da otvoren sum za sugestii i soveti.

Мора да има некој мејл или live chat да им ја објасниш ситуацијата. Инаку пробај пак со СМС мене на Мтел никако не ми стигнуваше СМС од Кредисимо, цела вечер, другиот ден во работно време стигна на прва проба
Крај краева, нов акаунт, нова картичка и внеси број од некој близок што стигнува лесно за да немаш главоболки во иднина.

I jas si velam mora da ima, ama ete nema, barem ne ako ne si logiran, a za da se logiras ti treba toj sms kod i taka vo krug, a zadovolstvoto na kvadrat.
Ako se logiram, ne mi ni treba live chat.
Mozebi jas imam propusteno, nemam videno, ali bilo kako bilo, jas ne gledam takva opcija.
Razgovarav so mtel, i tie isto mi potvrdija, sms da ne cekam, nema da stigni, taka da samo opcijata live chat ili taka nesto mi ostanuva.

Нема live chat, само да се јавиш директно во Англија на телефон и разговор со нив , и дај му нов мобилен број да ти го сменат , јас така го решив истиот проблем . Незнам кој ве тераше на тоа лајно мтел да одите за поевтина предплата ?? За поевтина тарифа од 100 денари ке си направиш друг проблем посериозен.
Јас од a1 му звонев имав да разменам GB за бесплатни разговори во странство. Пола саат зборев со нив додека не го решат проблемот.

Нема live chat, само да се јавиш директно во Англија на телефон и разговор со нив , и дај му нов мобилен број да ти го сменат , јас така го решив истиот проблем . Незнам кој ве тераше на тоа лајно мтел да одите за поевтина предплата ?? За поевтина тарифа од 100 денари ке си направиш друг проблем посериозен.
Јас од a1 му звонев имав да разменам GB за бесплатни разговори во странство. Пола саат зборев со нив додека не го решат проблемот.
Pa na lajka bev i avtomatski me prefrlija na mtel. Ne deka lajka poarna bese za ovie raboti, ama realno nemav maka. Sega so mu tekna kod da mi pusta preku sms, to samo tie si znaat.
Ne deka imam pari tamu, ama vrzan bev so plakjanjata po netot i taka naviknat si bev, ne se zamarav . Sega ako ne go vratam, ne go vratam, da sme zdravi i zivi, samo sega ne znam dali ako napravam nov akaunt, so nov mail i postoeckata karticka, dali ke pomini ili ke treba i nova karticka da vadam ?

Pa na lajka bev i avtomatski me prefrlija na mtel. Ne deka lajka poarna bese za ovie raboti, ama realno nemav maka. Sega so mu tekna kod da mi pusta preku sms, to samo tie si znaat.
Ne deka imam pari tamu, ama vrzan bev so plakjanjata po netot i taka naviknat si bev, ne se zamarav . Sega ako ne go vratam, ne go vratam, da sme zdravi i zivi, samo sega ne znam dali ako napravam nov akaunt, so nov mail i postoeckata karticka, dali ke pomini ili ke treba i nova karticka da vadam ?
Ги познава картичките.
Ќе ти каже дека таква картичка е веќе регистрирана.
Мене Payoner ме дупеше со адреси.
Ми вика не ти се слага адресата на пријавување, со адресата на картичката.
Мамето нивно шпиунско, јас не се сеќавам што адреса сум имал кога сум вадел картица..

Back
На врв Bottom