PayPal (официјална тема)

Член од
12 јуни 2013
Мислења
111
Поени од реакции
53
Здраво ме интересира дали да одам во банка ? Во ниедно време 03:30 , добив известување од банка дека имам прилив сметка преку Pay Pal од 59 денари , и во исто време одлив .. А ниту очекувам од некој пари, а ниту сум купил нешто , па да има одлив ? Некое искуство ваше , за што се работи ?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.111
Поени од реакции
6.506
Здраво ме интересира дали да одам во банка ? Во ниедно време 03:30 , добив известување од банка дека имам прилив сметка преку Pay Pal од 59 денари , и во исто време одлив .. А ниту очекувам од некој пари, а ниту сум купил нешто , па да има одлив ? Некое искуство ваше , за што се работи ?
Prijavi

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.213
Поени од реакции
7.903
Ako imash paypal semtka vidi si na nea!
Ti pishiva jasno i glasno od kade se parite i kade otishle!
Ako e od tvojata banka togash proveri si dali porakata e navistina od Bankata ili od nekoj mafijashi shto znaat da lazhiraat smetki i da si mislish deka e od tvojata banka i da se logirash na linkot shto ce ti bide pishan vo porakata!
So toa si podpishal smrtna presuda na tvojata bankarska smetka!

Член од
7 февруари 2021
Мислења
264
Поени од реакции
787
Ако си ја додал картичката на PayPal тие автоматски ти земаат 1 долар и после ти го враќаат за да проверат дека картичката е активна. Ако ја немаш ти додадено значи некој друг ја има.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.114
Поени од реакции
1.635
Што да пријави? Дека 59 денари некој му украл од сметка па му ги вратил назад?

Прво сам треба да си провери дали некаде има subscribe или е некој check чисто за проверка дали има средства за да направи уплата некаде

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom