Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Во каква делузија живеете вие фановите на Барса не знам, па за вас има докази дека сте плаќале судии за "консултации"![]()

Види го овој лоботомираниотПрегледај го приврзокот 475947
Прегледај го приврзокот 475948
Прегледај го приврзокот 475949
![]()
Мошне интересно, 5 години веќе имаат докази никако до пресуда.
Фала ти мајсторе, официјално 50% од головите сезонава ти се пенали.
40 и кусур пенали во 2 сезони целокупно, секоја чест.
Па 9 години во ПСЖ немаше толку дечково шутирано.
Најдоброто засилување на Барселона.
Некој да ми каже зашто само во Шпанска на Реал не му се даваат жолти за симулација?
Би рекол повеќе од тебе го пратам Реал.Види го овој лоботомираниот
Мали иди бе играј си у песокот доста гледаш фудбал на тик ток.
Не знам кој е ама дечково е напатен од Реал доста. Уште го чека Меси изгледа да им ја донесе лш што им ја вети.Ригил има нов акаунт?
Овој е Даворче на крек.Ригил има нов акаунт?

Прв и последен пат со Даворче што лапал 10 кура под јаворче да си ме споредил.Овој е Даворче на крек.

Изгледа не му биле исечени ноктите и го изгреба![]()
BURGOS CF 1 - 1 RC DEPORTIVO | RESUMEN LALIGA HYPERMOTION
El Burgos CF y el RC Deportivo se repartieron los puntos en El Plantío tras un partido muy disputado y con ocasiones para ambos equipos. Bil Nsongo adelantó ...youtu.be
Од 1:25 натаму. Каков пенал досуди судијата со користење на ВАР. WTF?????

Па лакт во глава има. Мада, кога веќе не е дувнато на терен, не би требало ВАР да се меша зашо може да пројде и без пенал ова.![]()
BURGOS CF 1 - 1 RC DEPORTIVO | RESUMEN LALIGA HYPERMOTION
El Burgos CF y el RC Deportivo se repartieron los puntos en El Plantío tras un partido muy disputado y con ocasiones para ambos equipos. Bil Nsongo adelantó ...youtu.be
Од 1:25 натаму. Каков пенал досуди судијата со користење на ВАР. WTF?????