DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Влахович ако потпишал веќе за МиланКонечно еден скандал каде што Јувентус не се спомињаат. Ваљда ја научиле лекцијата.

Го имат изгледа пропуштенио во твитот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Влахович ако потпишал веќе за МиланКонечно еден скандал каде што Јувентус не се спомињаат. Ваљда ја научиле лекцијата.

Кога се десило ова играл за Фиорентина.Влахович ако потпишал веќе за Милан
Они само седеле на страна и гледале. Бастони има такво фацичеГлеј сеа сите играчи на листава ќе ги суспендираат освен тие на Интер. За нив ќе речаат они само вода носеле.
Чалханоглу сигурно жена му ја има нудено на соиграчите.Они само седеле на страна и гледале. Бастони има такво фациче![]()
Za kakvi suspenzii zboris be hahaha, ebel nekoj kurva i ke go suspendiraat od fudbalot a, pa togas 12 igraci po liga ke treba da bidat dostapni vkpunoГлеј сеа сите играчи на листава ќе ги суспендираат освен тие на Интер. За нив ќе речаат они само вода носеле.
))Pa za ovoj neli imase videa od toj period od nekoj hotel, so par kurabi i so uste nekoj, kako baraat po hodnici.Влахович ако потпишал веќе за Милан
Нека е здрав и жив..... но не фала не сум јас од тие, нека бара задоволство на друго место.Сака да му го зачукаш...
Да со 4 курвици беше сниман како ги ниси в соба.Za kakvi suspenzii zboris be hahaha, ebel nekoj kurva i ke go suspendiraat od fudbalot a, pa togas 12 igraci po liga ke treba da bidat dostapni vkpuno))
Ili za vreme na kovid ne pocituval zabrana na dvizenje, epa dobro togas ajde sega ke go suspendirame.
Ne vadete kontekst od statusi na tviter ili fejsbuk, site iminja sto se spomnuvaat bile del od listi na organizirani zabavi od taa agencija nekoja sto praela kurvarluk organiziran, sto ne znaci deka site sto bile del od tie zabavi praele nesto nelegalno ili sto i da e.
Iskreno kur me boli i da pravele ne me zasega nikako toa, ama listive sto se izlezeni, inace ova na tuttosport go citav, sega za sega ne nalagaat dela spomenatite lica praele nesto nelegalno, tuku bile na lista na gosti na zabavi po klubovi u Milano organizirani od istata taa agencija.
Sigurno ima nesto nelegalno od igracite, bi bil iznenaden ako nema, ama listata na iminja vo momentov, sega za sega, nisto ne znaci, ne moze da se sporeduva nekoj sto otisol na zurka kade imalo uste 1000 drugi luge, so nekoj sto stvarno prael nesto sto znaci krsenje na tamosnite zakoni, ko drogiranje, prostitucija i bogznae sto.
Автоматски споено мислење:
Pa za ovoj neli imase videa od toj period od nekoj hotel, so par kurabi i so uste nekoj, kako baraat po hodnici.
Еј Интер-Рома лани е спомнат меч, кај што не унакази и не ни свирна чист пенал, а можевме Скудето да лапаме ради тој изгубен поен. Неверојатно е како се извртуваат приказните и ова е уште еден доказ кој ги држи медиумите во Италија.
Многу ми е јако ова, сме барале да ни делегираат судии кои директно не одрале.Еј Интер-Рома лани е спомнат меч, кај што не унакази и не ни свирна чист пенал, а можевме Скудето да лапаме ради тој изгубен поен. Неверојатно е како се извртуваат приказните и ова е уште еден доказ кој ги држи медиумите во Италија.
Уште па постираат слики со Роки во дрес од Интер![]()
izglea sme prv klub sto mestel da izgubi titula vo istorijata na sportot, obratno sme mestele pa izdejstvuvale u dva najbitni natprevari u sezonata sudiite da im skinat bodovi u zadnji 4 kola od sezonata i so toa napoli najmnogu da profitira.Да, да, сигурно е само на овие два натпревари![]()
Брат, за наративот ти зборам. Глеј што се пишува денес низ медиумите, нов Калчополи, Интер доживотно да биде казнет, нешо у тој стил наслови.И тој меч ќе се истражува во кој Интер е напоменам како оштетена странка. Во одредени мечеви наводно Роки лупал по ѕидови и врати од ВАР соба за одредени одлучи. Судењето на пример ова сезона е катастрофално за сите клубови.
- Inter vs. Roma (April 2025): In June 2025, Rocchi admitted to withholding the VAR audio recording of this match from the Open VAR program, as the officials' work in that instance (a non-awarded penalty involving Bisseck) was deemed erroneous and considered too controversial.
Јас пак ќе речам, мислам дека клубовите се заложници на некој трети лица од сенка кој раководат со лигата и дека истите (клубовите) не смеат да писнат за одредени ситуации.
Се ова е само политичка игра за превласт, без барање на средства…Ако некој е навистина најден крив треба да е строго казнет без разлика кој клуб или поединец е.