Да се пофалам дека минатото коло го натанкав тимот преку вајлдкартата да има добра клупа и мислам дека прв пат успевам да ја преминам границата со троцифрен број поени од кога играм Фантази. Да не добиев компир од Гордон и Жоао Педро и гомнаров Габриел (да му избушам се женско како што костиќ си ги буши вените со игла) можеби ке имав некој поен повеќе, ама и ова е одлично. Како и да е наредно коло ке користм фри хит и ми останува трипл кпитенот кој ке го искористам кога Сити има дупло коло (осеќам дека тогаш ке го допрам дното).
Штотуку ми текна дека Дало(т) ми беше во прв тим ама си реков "Ne be bajo moj, Forest se pecheni za druga liga, ke probaat u Evropa Liga nesto, tamu im se mislite na niv, Sanderlend se dobri sezonava, rutinirana utakmica, nesto 0-0 1-0 ova ke bide, lagano i dvete ne im se igra u petok"
Го продадов Семењо за циганот Сака, а на клупата ги оставив Венбруген и Сенеси, а на дебилот жоао педров му дадов предност во однос на Доминик Калверт Луин.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.