Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Играчи со една утакмица може да испаднат бољи од овие со две o_O

Да се пофалам дека минатото коло го натанкав тимот преку вајлдкартата да има добра клупа и мислам дека прв пат успевам да ја преминам границата со троцифрен број поени од кога играм Фантази. Да не добиев компир од Гордон и Жоао Педро и гомнаров Габриел (да му избушам се женско како што костиќ си ги буши вените со игла) можеби ке имав некој поен повеќе, ама и ова е одлично. Како и да е наредно коло ке користм фри хит и ми останува трипл кпитенот кој ке го искористам кога Сити има дупло коло (осеќам дека тогаш ке го допрам дното).

1776918768289.png

Јас да се пофалам дека и покрај Фри хит и цел тим со DGW, успеав со црвена стрелка да завршам на оверал :)

Трипл Сандерленд на фри хит

Вери најс (y)
Автоматски споено мислење:

1777064122266.png 1777064140578.png

1777064148738.png

Штотуку ми текна дека Дало(т) ми беше во прв тим ама си реков "Ne be bajo moj, Forest se pecheni za druga liga, ke probaat u Evropa Liga nesto, tamu im se mislite na niv, Sanderlend se dobri sezonava, rutinirana utakmica, nesto 0-0 1-0 ova ke bide, lagano i dvete ne im se igra u petok"

Последно уредено:
Мбеумо, најглупиот играч што го имам сезонава на Фантази. 1 гол во 10 кола
После него Роџерс со 2.

Тие се тие мои differential picks. Место како секој просечен играч да го земев Бруно...

Го продадов Семењо за циганот Сака, а на клупата ги оставив Венбруген и Сенеси, а на дебилот жоао педров му дадов предност во однос на Доминик Калверт Луин. :tapp: :tapp: :tapp:

Back
На врв Bottom