Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајмиSakam da prasam dali ima nekoj so dava pari na zaem za mesec dena?

Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemamИма, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајми![]()
Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?Има, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајми![]()
А да прашаш на ФБ со име и слика, место анонимно на форум кај што не му е местото?Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemam
Автоматски споено мислење:
Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?

Судеjќи по твоjот глуп коментар и став, се гледа причината зошто бараш пари на заем.Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemam
Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?

Абе теле едно, да не мислиш ние тука животната приказна ти ја знаеме?Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemam
Саритке, штом имаш отпишан долг, значи дека си во категорија која не може да врати долг. Што се враќаме на моето: со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајми пари.Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemam