Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
d...aj i tebe da ti kazam...
samo sto se vrativ,bev da kopiram sveditelstva od vnukata i cudno za mene.
Angliski jazik .....odlicen 5
Germanski jazik odlicen 5
Italijanski Jazik ...odlicen 5
----------------------------------spanski znaela odlicen 5 ( no privatno)
i sega odbrala fakultet vo Holandija..od esen
a jas prasuvam AJAZIK...a taa veli znam jas HOLANDSKI
a jas do dusa da ne se lazemme znam majcin i po malku kumanovski??????kolku da se razbereme so Parva
Pisav i vo temata za Sangajski stipendii,pa za soveti i mislenja vasi tamu otvorete,

Драга,

Денес една жена ми вели “попозитивна личност од тебе овде нема”, а јас толку проблеми и нервози во животов наеднаш никогаш не сум имала. :D

И полесно ми е да ги слушам туѓите, отколку да мислам на моите. Само тоа сакав да ти кажам драга. :D

draga kajgana sekogash koga ja slusham pesnava mi stoi grutka vo grlo me potsetuva na sestra mi vo avstralija :(((( oko moe

Кајгано, нели познатата изрека на Оскар Вајлд... be yourself, everyone else is already taken. Нема поголема вистина на светов од ова, не давајте светов да ве смени никад.

Ова со кумата ќе беше интересно ако две три фирми ја направеа фората.
Кога ќе почне цела Македонија да прави шугава реклама од тоа тогаш преминува во морбидно и се запрашуваш имаат ли луѓево во државава креативност.

Ја читам темана за бугарски пасоши и гледам како си честитаат луѓето..
Ми иде некогаш цел реферат таму да им напишам и да го скршам постот

Ај пак не е наш форумов и нема што ние како членови да се мешаме, ама како од МВР до сега не реагирале, тоа не можам да сфатам :mad:

Земи им македонско државјанство и после нека се сликаат кај сакаат
Доаѓаш во Македонија, 1000 евра влез

Ме јадат сафрите..

Нашата иднина паѓа во севдах на Ја крадем бакари. Тоа е се што треба да се земе како аргумент за воведување задолжителен воен рок од минимум 3 години и за машки и за женски. Коа више нас ко родители за кур не не бива, нека воспитува некој друг на стари години.

Драга,

Народецов наш е станат таква штеточина и сеирџија и наместо да го поддржат човекот што го запрел копиљот да дивее со точак по пешачки патеки, они му тепаат сеир и се прават паметни. Па уште и штеточини коментираат да беше мое дете ќе видеше ликов убаво.

Него драга од кога стана нормално кога пробуваш облека у бутици, тоа што не го земаш да го оставиш на закачалките и да си излезеш? Дали сум единствената будала што ги враќа парчињата облека што нема да ги купи на местото од кај што ги зел или на закачалките испред гардеробите?

Влегувам у Њујоркер пред некој ден, само јас и продавачкава внатре. Влегувам у една гардероба завесата кратка, ај одам у втората, облека на закачалките, одам у трета исто 5 партала закачени, толку е тешко тоа што не го купувате да го вратите на место бе народе?

Драга денес добив комплимент:sneaky:
Тој: Нешто си ми пролепшана во последно време.
Молк
Звук на Штурци,.............,................................................................................................................................:свиркам:
а шо нема да бидам кога деколтено до заби го опнав :sneaky:го носам со денови, нејсе.... Ден два
Тој: Ххм, Ххм, сакаш да :sekcza:??
Јас(ноншалантно): Не фала, ова дуќанот за тебе е затворен, оди си по тие јавните дуќанчиња кај што си одеше до сеа...

Звук на штурци..................................................................................................................................................
Тој: а така ли ок.
Енд оф стори:cool:
Revenge is better served cold.

Back
На врв Bottom