Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Толку е, конец фиљма.
Цела сезона се решаваше во последниот удар на Хаверц. Напаѓачите од 90-тите тоа го превтораа во гол во 99% од случаите. Тоа е причината што Арсенал нема да освои трофеј додека не купат класичен напаѓач, да не се срамат со играчи ко Ѓокереш, Хаверц, Габриел Жесус итн.

I ja toa sea sakav da recam, za mn raboti moze da se kritikuva Arteta, ama denes Havertz ja imase titulata u noze, 2 super sansi, onaa na 1-1 po sto sledese kazna i sega na kraj so glava. Tolku e u vakvi natprevari, edna od ovie mora da se realizira u sekoe vreme, 2 vakvi promasuvanja e premnogu za eden vakov natprevar.

Siti ranlivi se, ima sansi da se liznat do kraj pak, ama problemot e sto i za Arsenal istoto vazi, i dvete ekipi mora da pobeduvaat do kraj i dvete ekipi mora da pobeduvaat so sto pogolema gol razlika, ke bide interesno.

Финишот на сезонава многу потсеќа на 2012 кога Јунајтед прокоцка 8 бодови последните 5-6 кола притоа изгубивме во директен дуел со Сити на Етихад.

Финишот на сезонава многу потсеќа на 2012 кога Јунајтед прокоцка 8 бодови последните 5-6 кола притоа изгубивме во директен дуел со Сити на Етихад.
Последно коло е Астон Вила-Сити

Ако Астон Вила е сигурна за топ 5, знаејќи дека претходно таа недела може да играат финале на ЛЕ...

Во последно коло Емери и Пеп ќе слават вака :D
1776619910880.png

Пак ботлање а?
А колку само ентузијазам имаше кај топчињата на почетокот на сезоната.
Ништо следна година е ваша #netflix. :D

Arsenal Newcastle sledna, mi lici uste eden poraz sleduva

Последно коло е Астон Вила-Сити

Ако Астон Вила е сигурна за топ 5, знаејќи дека претходно таа недела може да играат финале на ЛЕ...

Во последно коло Емери и Пеп ќе слават вака :D
Прегледај го приврзокот 475380
Вила е се полоша и полоша како се затвара сезоната, лани се што требаше направат е да не тепаат за да играат ЛШ. Плус до тогаш 90% решена ќе е титулата.

Ви се чудам на муабетиве Арсенал играл лошо а реално Арсенал имаше повеќе шанси за гол од Сити само јбг некогаш не сака да влези.Добра утакмица за неутралниве навивачи англиско дерби во права смисла борба до последна секунда.
Како и да е тркава за титулава сеште не е завршена и сеуште има да се игра и натаму двете екипи имаат се во свои раце.

Кога Гуехи провалува во куќа насабајле за да краде, куќата се затемнува.
КОГА жените во Лондон ноќно време сфаќаат дека има опасност на 5 метри пред нив? Кога Мадуеке и Сака ќе се насмеат.

HGSPGocXsAAjrix.jpg

Kakov epic hatewatch ke izleze ova, generacisko botlanje!!
Kolku mi e milo sto bas Haaland im go bapna posle celoto maltretiranje od Gabriel sto go dobi, toa e maska igra i borec, bravo! Ne znam kako vtorovo podmolno kopile ostana samo so zolt karton ali kako i da e.
Do kraj na sezona garant kiksaat uste ednas Arsenal, City izgledaat preporodeno so duh i lesnotija ke igraat do kraj.

Samo kratko prasanje, kolku im go plati Havertz Arsenal na Chelsea? Ako dale nad 5 milioni za vakvo magare, alal neka im e. Me mrzi da guglam i bolje da ne znam zosto ke se iznerviram znam deka ne se 5 milioni ama kakov lit i bled igrac!!

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Кога Гуехи провалува во куќа насабајле за да краде, куќата се затемнува.
КОГА жените во Лондон ноќно време сфаќаат дека има опасност на 5 метри пред нив? Кога Мадуеке и Сака ќе се насмеат.
Humor V²

Back
На врв Bottom