Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Бардот на спортското новинарство
Искрено, можеби сум слушнал, прочитал нешто од него, особено презимето ми е познато.

Ама сега да кажам да знам кој е, би слажал.

Ја мислев ќе му одговориш куров мој и ќе го исечеше на најосновношколската финта.
Слабо ти мислиш, а уште помалку знаеш.

Инаку се однесуваш као да си од некое село.

Фин дечко, налик на Марсело од кајгана :D
И со логикава и интелегенцијава тука негде се. :icon_mrgr:
Уште и да е фан на Лидл што вика Алачки мх мх мх

Така е.
Браво за поддршката :ајнапиво:
Инаку, не сум ниту еден од тие што ги наброја. Тие се ептен активни :D
Дали 5 пати имам пишано во последниве 3-4 години, не памтам ни како бев потпишан (Терентатек мислам). Али се најавувам повремено и следам дека си меѓу поактивните :D
Горан Бт е тука, Хари потерот секако го знаеш, на времето Мујо пишуваше активно, а повремено и sebma докторот знае да ни пушти некое инфо и овде. Другите не ги знам :D

Овој пат требаше и нашиве тиквари од федерација да го направат. Ама требаше вистинските фудбалери да бидат у состав. А ние што направивме? Еден Кулушевски го имавме во состав и го пуштивме да оди. Ајвани!

никој не го пушти, не можеш со сила да го тераш. дечкото нејќеше да игра за нас, сакаше за Шведска. и тука никој ништо не може.
Имало многу причини зошто сменил.

Инаку, не сум ниту еден од тие што ги наброја. Тие се ептен активни :D
Дали 5 пати имам пишано во последниве 3-4 години, не памтам ни како бев потпишан (Терентатек мислам). Али се најавувам повремено и следам дека си меѓу поактивните :D
Горан Бт е тука, Хари потерот секако го знаеш, на времето Мујо пишуваше активно, а повремено и sebma докторот знае да ни пушти некое инфо и овде. Другите не ги знам :D
Најактивен и со најмногу ископирани и уредени вести од порталите ;)

Инаку Себма не ми доаѓа на фудбалфорум со месеци.

Некој рече, се заљубил и затоа го нема :свиркам: :pos:
Автоматски споено мислење:

И со логикава и интелегенцијава тука негде се. :icon_mrgr:
Уште и да е фан на Лидл што вика Алачки мх мх мх
Ти многу си интелигентен, а уште повеќе и воспитан.

Изгледа не те тепале доволно кога беше мал, а требале, сега немаше да постираш овакви глупости.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom