- Член од
- 21 јануари 2023
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 142
Искрено, можеби сум слушнал, прочитал нешто од него, особено презимето ми е познато.Бардот на спортското новинарство
Ама сега да кажам да знам кој е, би слажал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, можеби сум слушнал, прочитал нешто од него, особено презимето ми е познато.Бардот на спортското новинарство
Ја мислев ќе му одговориш куров мој и ќе го исечеше на најосновношколската финта.Бардот на спортското новинарство
Слабо ти мислиш, а уште помалку знаеш.Ја мислев ќе му одговориш куров мој и ќе го исечеше на најосновношколската финта.
Добро флеш.Слабо ти мислиш, а уште помалку знаеш.
Инаку се однесуваш као да си од некое село.
Шта бре флеш?Добро флеш.
Не е онДобро флеш.

Така е.Не е он
Не бил на кајгана дечково досега
Фин дечко, налик на Марсело од кајгана![]()

И со логикава и интелегенцијава тука негде се.Фин дечко, налик на Марсело од кајгана![]()
Инаку, не сум ниту еден од тие што ги наброја. Тие се ептен активниТака е.
Браво за поддршката![]()

www.instagram.com
Имало многу причини зошто сменил.никој не го пушти, не можеш со сила да го тераш. дечкото нејќеше да игра за нас, сакаше за Шведска. и тука никој ништо не може.
Најактивен и со најмногу ископирани и уредени вести од порталитеИнаку, не сум ниту еден од тие што ги наброја. Тие се ептен активни
Дали 5 пати имам пишано во последниве 3-4 години, не памтам ни како бев потпишан (Терентатек мислам). Али се најавувам повремено и следам дека си меѓу поактивните
Горан Бт е тука, Хари потерот секако го знаеш, на времето Мујо пишуваше активно, а повремено и sebma докторот знае да ни пушти некое инфо и овде. Другите не ги знам![]()

Ти многу си интелигентен, а уште повеќе и воспитан.И со логикава и интелегенцијава тука негде се.
Уште и да е фан на Лидл што вика Алачки мх мх мх
Имало многу причини зошто сменил.